Vreau mobilitate

Acum ca a venit primavara, nu-mi mai arde sa stau in casa si sa scriu. Destul de nasol, caci se fac bani frumosi… Am inceput totusi sa imi caut ceva laptop pe care sa il iau in spinare si sa plec sa scriu prin alte parti mai calduroase si mai sociale. Ideea este simpla: vand Desktop-ul si cu banii de pe el + ceva capital personal, cumpar un laptop SH. De ce vreau un laptop SH? Pentru ca nu sunt genul care da 2000 de lei pentru un laptop pe care il foloseste numai la editare de text, e-mail si Youtube. Sunt o persoana mai realista si sunt sigur ca voi gasi ceva SH pe masura.

Dupa vreo cateva zile de cautari, sunt putin descumpanit. Nu am prea gasit nici un laptop SH care sa imi sara in ochi. Mai intai cumpar laptopul apoi vand desktopul. Am facut si invers si am constatat ca pot sa iau ceva muie … Prin faptul ca nu voi gasi laptop imediat dupa vanzare. Spuneam ca sunt putin descumpanit pentru ca nu gasesc un laptop pentru mobilitate. Nu doresc de 17 inch, de 15.6, nici macar de 15.4. Am nevoie de un laptop de 13 – 14 inch. Cele de 10 – 12 sunt prea mici. Am mai avut unul de 13 inch si mi s-a parut perfect. Site-urile de genul Okazii.ro sunt pline de laptopuri de 14 inch, insa proprietarii traiesc in alta lume cand cer 1200 de lei pe ele. E tehnologie frate si e veche. Deja Sandy Bridge e istorie. Daca laptopul nou in magazin este 1700 RON Haswell, tu de ce pizda ma-tii ceri 1200 pentru un SH vechi de 6 ani? Oameni nebuni…

Insist deocamdata cu okazii.ro pentru ca este singurul site unde poti vedea seriozitatea vanzatorilor. Sistemul de calificative este unul perfect pentru o tara ca Romania, unde majoritatea vanzatorilor pleaca din start de la ideea de a te pacali, nu de a-ti oferi un obiect BUN de care ai nevoie.

Leave a Reply