Vrei la relaxare? Iată de ce ar trebui să cumperi o garsonieră în Brașov

Pentru că vremurile pe care le trăim sunt din ce în ce mai agitate și mai stresante, e nevoie de relaxare iar în cele ce urmează veți vedea de ce vă recomand să vă cumpărați o garsonieră în Brașov pentru a scăpa de acest stres acumulat. Stres la locul de muncă, stres în trafic, stres acasă în familie din pricina problemelor personale și așa mai departe. Uneori trebuie să mai evadăm și sunt de părere că această evadare trebuie să se facă către niște destinații în care nu există agitație.

De cum părăsești Bucureștiul, ai senzația că totul se întâmplă atât de lent. Acest oraș are ritmul lui foarte alert și orice incursiune cu provincia pare să fie un drum de croazieră pe autostradă cu o mașină ce are maxim 3 viteze, nu 5 ca cea cu care ești tu obișnuit. Aceasta este agitația specifică capitalei și este în principiu generatoare de stres. Dacă vrei relaxare vei vedea de ce trebuie să cauți garsoniere de vânzare în Brașov, unul dintre cele mai „muntoase” orașe din România.

4 motive să cumperi o garsonieră în Brașov  

  1. Brașovul este de fapt o stațiune montană. Doar câțiva kilometri te despart de pistele pentru schi sau de răcoarea specifică muntelui pe timp de vară. Cine nu ar vrea să aibă locul lui și numai al lui într-o stațiune montană? Dacă vrei să te relaxezi, ai face bine să cumperi o garsonieră în Brașov în care să evadezi la fiecare final de săptămână mai ales pe timp de vară, când Bucureștiul devine un cuptor în care stresul se mai și coace pe deasupra, nu numai că depășește cotele maxim admise.
  2. Este o investiție avantajoasă pe termen lung. În momentul în care cumperi o garsonieră și vrei să te duci la munte, nu vei mai fi nevoit să plătești cazare, nu? E o investiție care se va atenua în 10 ani dacă ești mare amator de munte. Știm cu toții cât de scumpă este cazarea prin stațiunile montane din acea regiune, sunt bani serioși. Astfel, după vreo câțiva ani vei putea practic să-ți faci concediile gratis la munte. Cine nu și-ar dori una ca asta? O garsonieră în Brașov este o investiție bună.
  3. Poate să-ți aducă venit suplimentar. Poate că nu te vei duce la Brașov în fiecare lună și astfel poți închiria acea garsonieră pe bani frumoși celor care doresc o evadare de câteva zile la munte. Brașovul este o destinație turistică extraordinară, poate cea mai inedită din România așa că nu va fi greu să găsești clienți care să dorească să o închirieze. De fapt dacă vă veți uita pe site-urile de anunțuri, veți vedea că există multe asemenea anunțuri.
  4. Prețurile sunt mai mici ca în București. Investiția nu va fi una chiar masivă sau colosală. Prețurile pentru apartamentele de tip garsonieră în Brașov pornesc de la 30.000 de euro. În București o garsonieră într-o zonă mai bună poate să depășească 40.000 de euro așa că din punctul meu de vedere, investiția nu o să fie una așa de grea. Puteți face chiar și credit prima casă.

 

Leave a Reply