Vrei sa ai nunta perfecta? Aflati detaliile la care trebuie sa fiti atenti

Toata lumea isi doreste nunta perfecta, cea pe care o viseaza de mici. Adevarul este ca acest moment este unul unic si trebuie organizat cu mare atentie, astfel incat rezultatul final sa fie o amintire placuta si care sa ramana vie pentru tot restul vietii.

De multe ori, poate fi un adevarat stres organizarea unei nunti, insa cea mai mare problema este faptul ca lumea lasa toate detaliile pe ultima suta de metri. Daca veti proceda la fel atunci veti avea o mare bataie de cap.

E important sa va asterneti totul pe hartie si sa treceti la treaba cat puteti de repede. In continuare va voi prezenta care sunt detaliile pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand doriti o nunta perfecta.

Inchiriati sala de nunta

Acesta este cel mai important aspect. Ati fi surprinsi cat poate fi de greu sa gasiti un spatiu liber si pe masura gusturilor amandurora. Adevarul este ca de multe ori puteti inchiria chiar si cu 2 ani inainte o sala de nunti.

Totusi, inainte de a cauta sala de nunta trebuie sa stiti un numar aproximativ de invitati, de unde vor veni majoritatea si ce meniuri v-ati dori la fastuosul eveniment. In felul acesta va veti putea orienta spre alegerea cea mai buna a unui restaurant.

Pe langa sala de nunta nu trebuie sa omiteti cununia civila si biserica!

Alegeti muzica

Nu exista o nunta fara o formatie. Trebuie sa puneti accentul pe acest aspect deoarece atmosfera care va fi e strans legata de muzica, de cine va interpreta acele melodii si cum va reusi sa comunice cu invitatii tai.

De asemenea, e bine sa stiti din timp ce formatie sa inchiriati pentru a nu avea surpriza ca nu este disponibila. Ca un mic detaliu in plus cu privire la acest aspect, trebuie sa va asigurati ca aveti parte si de o sonorizare cat mai buna.

Valsul mirilor

Probabil unul dintre cele mai asteptate momente ale serii, valsul mirilor aduna emotie, lacrimi si in acelasi timp multa fericire si frumusete. E momentul in care va veti dori sa straluciti si totul trebuie sa arate perfect.

Va recomand sa apelati la un coregraf, sa alegeti rochia de mireasa, dar si costumul astfel incat va simtiti si confortabil, nu doar elegant, iar nu in ultimul rand, va dau un pont: alegeti gheata carbonica sa creeze acel efect de fum. Momentul va avea o aura misterioasa si va capta atentia tuturor persoanelor. Puteti gasi mai multe informatii despre gheata carbonica pe www.dry-ice.ro.

Alegeti un fotograf si un videograf

Nunta este cu siguranta un moment pe care va veti dori sa-l imortalizati si pe care sa-l revedeti mereu cu mare drag. In acest sens, asigurati-va ca veti angaja fotografi si videografi profesionisti. Doar asa veti avea parte de cele mai minunate cadre si secvente surprinse.

Lista detaliilor ar fi insa mult mai mare, detalii precum alegerea invitatiilor, a meniurilor, a costumului sau aranjamentele florale sunt altele de care trebuie sa tineti cont, insa cel mai important e sa le luati pe rand si sa o faceti din timp. Respectati aceste sfaturi si nunta ta va fi una perfecta!

Leave a Reply