Vrei sa te initiezi in tainele programarii web? Iustin Paraschiv te poate ajuta

Programarea web de multe ori ni se pare complicata si pe buna dreptate. Nu mai suntem in anii 90 ca sa avem acel internet super simplu, pe care il puteam vedea doar cu Internet Explorer si asa mai departe. Poate ca mult dintre voi sunt speriati de tot ce inseamna HTML sau Java, insa nu trebuie sa privim aceste limbaje de programare asemenea unui balaur cu 7 capete si asta pentru ca exista solutii pentru orice. De exemplu, tot pe net putem sa gasim tutoriale care sa ne ajute sa intelegem mai bine un anumit limbaj de programare. La cine v-as trimite eu sa cititi ceva despre programare web? La Iustin Paraschiv.

Ce poti invata de la Iustin Paraschiv?

Blogul lui Iustin Paraschiv este destinat unei categorii foarte mari de oameni, in special celor care doresc sa se initieze in tainele programarii web. Acolo veti gasi tutoriale din cele mai diverse pe care sa le parcurgeti incet si astfel sa intelegeti mai bine cu ce se mananca un site.

De ce sa inveti de la Iustin Paraschiv?

Din punctul meu de vedere, Iustin Paraschiv este unul dintre putinii tineri din tara asta care au invatat o meserie si doresc sa o imparta cu ceilalti, doresc sa ajute pe cei care nu se descurca absolut gratuit. Din pacate romanii desi sunt crestini, au o problema destul de mare cand vine vorba de a impartasi ceva cu aproapele. Tin de aceste secrete cu dintii, cu o rautate iesita din comun asa ca dina cest motiv, ma bucur sa vad ca exista si oameni care se mai gandesc si la altii din cand in cand…

M-am uitat putin pe net sa vad istoricul acestui tip si am vazut lucruri destul de interesante. Adica oamenii au o parere generala buna despre el si cred ca nu ar avea de ce sa minta. Atunci cand faci bine si incerci sa ajuti pe cei din jurul tau, ai numai de castigat iar ceea ce castigi de indata este respectul celor din jur care au nevoie de putin ajutor. Sper ca pe viitor sa apara mai multi asemenea lui Iustin Paraschiv.

Leave a Reply