Windows 8.1 merge in suturi, zero posibilitati de upgrade la un sistem stabil

Nu stiu ce se intampla, insa Windows 8.1 Pro merge din ce in ce mai aiurea pe PC-ul meu. Cred ca incepe sa se defecteze HDD-ul, alta explicatie nu am. Am reinstalat sistemul de operare si merge la fel de greoi. Avand Windows 8.1 Pro cu licenta, am facut si eu upgrade ca tot omul la Windows 10. Ei bine, surpriza. Ce sa vezi? Merge la fel de greu si Windows 10. Eu ma asteptam sa am un sistem de operare ceva mai stabil si iata ca nu am bafta, din contra.

Am fost nevoit sa ma intorc la Windows 8.1 intrucat am zis ca-i vina sistemului ca e prea nou si instabil. Iata ca nu-i vorba de asa ceva. Nu au fost probleme de compatibilitate cu driverele si cred ca de vina este pc-ul meu pe care va povesteam intr-un articol anterior ca ma pregatesc sa il vand. De fapt, ma gandesc destul de serios daca se merita sa il vand sau daca ar trebui in cel mai serios mod sa il arunc la gunoi. Cel care il va cumpara isi va blestema zilele cu el, altceva nimic.

Am promis candva ca nu ma mai intorc la troace si cred ca este momentul pentru o noua achizitie. Au trecut 2 ani de cand am actualul PC si nu l-am luat de nou. Ganditi-va ca un Pc vechi de 5 ani incepe sa fie macinat de uzura in primul rand, daca mai pun la socoteala si un update de Bios semi fail, cred ca peisajul apocaliptic este complet. E nevoie de alt PC si pace, eu nu-s omul cu laptopul. Mie imi trebuie un desktop stabil cu care sa imi fac treaba si care sa fie in stare sa fie futureproof pentru ce-mi trebuie mie macar vreo 3 ani asa…

Leave a Reply