Yahoo vs Gmail

Maturitatea judecatei in sfera internetului o capeti in momentul in care esti capabil sa constientizezi calitatea serviciilor oferite de diferite companii. Lupta cu tehnologia e crancena si de multe ori inovatiile aduse te ia pe nepregatite, tu crezand ca inca nu e posibil ceea ce se intampla si ca asisti la o secventa intr-un film SF.

YAHOO de exemplu e unii dintre furnizorii la care eu am renuntat de vreo 2 ani de zile, daca nu chiar mai mult. Pur si simplu ma saturasem de mailurile care nu mai ajungeau la destinatie atunci cand le expediam sau ajungeau dupa 3 ore. (3 ore ca sa fim indulgenti)… Interfata greoaie ce mereu sacadeaza conduc la o experienta de utilizare sub medie.

Nici astazi nu s-a schimbat prea mult fata de acum 2 ani. Interfata care se misca in reluare atunci are o versiune mai moderna care se misca in reluare si acum.  Mailurile care ajungeau cu intarziere rezista eroic. Sau mai bine zis cei care continua sa foloseasca acest serviciu rezista eroic. Poate ca si Yahoo Messenger, atat de popularul program de barfa le ridica putin cota si nu lasa internautii sa uite de Yahoo pur si simplu.

Am trecut la Gmail si nu tin minte sa fi avut vreodata probleme cu acest serviciu oferit de Google. Interfata prietenoasa care te lasa sa utilizezi la parametrii normali mailul ajuta destul de mult.  Pur si simplu e o selectie a unor oameni ce doresc performanta.

One Response

  1. Yamasha May 7, 2014

Leave a Reply