Zborul cu avionul a devenit mai ieftin ca niciodata

Cred ca multi dintre voi ati vazut circuland pe internet in ultimii 2 ani acele zboruri directe catre Germania, Olanda, Italia, etc, iar pretul biletului era undeva la 19 -20 de euro. Multi nici in ziua de azi nu cred ca exista asa ceva, intrucat pretul unui bilet de autocar este undeva la 100 de euro, uneori si peste. Toata lumea se intreaba cum poate sa fie de 5 ori mai ieftin sa circului cu avionul, insa acestea sunt vremurile pe care le traim. Exista anumite curse ce pot sa coste si 19 euro, nu e nimic iesit din comun. Bine, stiu ca sunteti romani si o sa doriti sa mergeti cu 19 euro oriunde si oricand, insa deocamdata… nu. Uite, de exemplu poti rezerva bilete de avion Londra aici cu un simplu click si poate ai sansa sa gasesti ceva zboruri si cu 19 euro din cand in cand. Sunt ideale pentru un city break.

bilete

Rezervarile online asigura preturile mici

Faptul ca exista posibilitatea de a-ti rezerva si cumpara biletul online a inlesnit / facilitat foarte mult traficul aerian. Nu mai esti nevoit sa mergi sa-ti cumperi bilet de cine stie unde sau sa suni la nu stiu cate numere de telefon doar ca sa faci rezervare. Daca te-ai intrebat vreodata care sunt avantajele rezervarii de bilete online pe Aerolines, iata cateva dintre cele mai importante:

  • Ai parte de cea mai bogata oferta de zboruri din tara
  • Ai acces si la oferte de cazare in orasul catre care doresti sa zbori. Impusti doi iepuri dintr-o singura lovitura.
  • Cele mai mici comisioane la intermedieri aici le vei gasi. Stiti ca aceste servicii online se bazeaza pe niste comisioane. Toata lumea trebuie sa traiasca. Ei bine, pe Aerolines comisioanele sunt mai mici, drept urmare si preturile sunt mai mici fata de alte site-uri asemanatoare.

Cum iti poti asigura cel mai bun pret pentru un bilet de avion

Daca nu ai prins oferta cu bilete de 20 de euro despre care discutam mai sus, poti lua biletele de avion mult mai ieftin daca le rezervi cu cel putin o luna inainte. Daca aveti curiozitatea sa intrati pe aerolines.ro si sa comparati preturile biletelor de azi cu cele din decembrie de exemplu, o sa aveti o mica surpriza in ceea ce priveste pretul.

Leave a Reply