În ultimii ani ușile glisante de interior sunt din ce în ce mai folosite atât în renovări cât și în construcțiile noi. Aceste uși glisante au o serie de avantaje despre care vom discuta și noi în cele ce urmează, în ideea că o să vă stârnesc interesul și o să vreți să investiți și voi în ele. Din punctul meu de vedere există cel puțin 3 avantaje ale ușilor glisante care ar trebui să vă convingă să le instalați în casele voastre.

3 avantaje ale ușilor glisante

  1. Economia de spațiu – nimic nu e mai enervant decât să locuiești într-un spațiu destul de micuț și să fii nevoit să-l mai transformi în oarecare măsură în inutilizabil din pricina ușilor. Astfel, ușile glisante sunt de departe o soluție foarte bună pentru spațiile mici, în care fiecare centimetru pătrat este important. Aceste uși se deschid pe lateral, nu în față, fără să ocupe spațiu.
  2. Designul modern – ușile glisante sunt folosite în arhitectura modernă de ani buni, însă fiind într-o sferă oarecum sofisticată, abia în ultimii 4-5 ani au început să capete importanță la scară largă. Adevărul este că dacă te uiți la designul acestor uși glisante realizezi că sunt desprinse parcă din revistele de arhitectură. Nu contează materialul, că-i lemn sau sticlă.
  3. Eliminarea unui perete – se poate elimina din calcul un perete prin introducerea unei uși glisante în peisaj. Nimic deosebit, străinii folosesc acest concept de multă vreme, în România prinde mai greu pentru că noi suntem obișnuiți cu lucrurile solide. De exemplu străinii au început demult să construiască case din lemn sau alte structuri ușoare, românii sunt încă adepții cărămizii sau BCA-ului.

Acestea sunt cele mai importante 3 avantaje ale ușilor glisante. De unde pot fi cumpărate? Bună întrebare. Probabil ați văzut că există multe magazine care vând uși interior în București, însă glisante nu prea sunt. Cea mai bună soluție în acest caz rămâne internetul, care vă va pune în prim plan cu o serie de magazine online de nișă precum kulttur.ro prin intermediul cărora veți putea cumpăra uși glisante de interior, foarte moderne și de calitate superioară.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *