bani

Se întâmplă uneori să rămâi în pană financiară, să ai nevoie de bani rapid, urgent, iar rudele și prietenii din păcate să nu te poată ajuta. Trebuie să știi că în acest caz ai mai multe opțiuni, nu trebuie să te apuce disperarea. Astfel, vom face o listă cu soluțiile pe care le ai la dispoziție în cazul în care te confrunți cu o nevoie urgentă de bani și nu știi încotro să te îndrepți.

3 modalități de a face rost de bani RAPID

  1. Casa de amanet. Un concept destul de vechi care încă funcționează în ziua de azi. De fapt, este de departe cea mai rapidă metodă de a face rost de bani atât timp cât ai bijuterii de valoare pe care le poți lăsa acolo drept gaj. La o casă de amanet rapid faci rost de bani și-ți rezolvi problema, cred că mai mult de 10 minute nu durează toată afacerea. În plus, pentru cei care au nevoie de mai mulți bani, de sume mult mai mari, există și varianta amanet auto.
  2. Împrumuturile rapide. S-a umplut internetul de IFN-uri care-ți acordă sume mici de bani pe perioade de timp de asemenea, mici. În câteva ore ai în cont banii solicitați. Desigur, durează mai mult ca la amanet dar aici există avantajul că nu trebuie să depui o garanție. Dar nu plecați pe ideea că puteți da țeapă fără să pățiți nimic, cu executările silite nu mai e de glumă în ziua de azi, inclusiv cu popririle. Puteți apela la această opțiune dacă sunteți oameni serioși.
  3. Descoperirea de cont. Desigur, trebuie să ai un loc de muncă stabil și să primești banii pe card, într-un cont bancar. Toate băncile au această opțiune de descoperire de cont, ți se oferă câteva salarii la o dobândă destul de mare totuși. Avantajul este că banii îți intră instant, nu e nevoie de documente sau alte formalități considerate de mulți dintre noi enervante. Dobânda este cam mare dar atunci când ai nevoie de bani ca de aer nu prea mai stai să te gândești la asta.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *