pariurile sportive

Există multe motive pentru care casele de pariuri sportive online au devenit foarte populare în România. Aproape toată lumea joacă la pariuri sportive, mai ales acum când internetul aduce în prim plan posibilitatea de a plasa un bilet pe internet, fără să te mai deplasezi la o anumită incintă. Într-un fel e normal ce se petrece și voi explica de ce. Voi trece în revistă motivul pentru care conceptul numit pariuri sportive online a devenit foarte important.

3 motive pentru care pariurile sportive au devenit foarte importante în România

Salariile foarte mici, incompatibile cu standardele unui trai decent împing oamenii de la spate să se descurce

Atunci când te duci la muncă undeva la 10-12 ore pe zi iar la final de lună îți intră în cont 1300 RON (275 de euro), este clar că nu ai cum să te descurci. Ai nevoie de un venit suplimentar. Timp să-ți mai iei încă un job nu mai ai, nici forță, probabil în multe locuri din România nici „încă un job” nu este.

Astfel, pariurile sportive online oferă șansa producerii unui venit suplimentar. Tinerii care nu au avut baftă de părinți cu bani vor și ei telefoane bune și mașini cât de cât decente, poate chiar și o casă. De unde să cumperi așa ceva cu 1300 lei/lună din care trebuie să te și întreții? Tinerii preferă să mia piardă câteva ceasuri pe zi atunci când termină munca pentru a pune un bilet case de pariuri online. Ajung să se priceapă și să mai câștige un salariu.

Există oameni care ajung să trăiască din pariuri sportive din pricina faptului că nu mai găsesc un loc de muncă

E destul de dificil pentru cei care locuiesc în zona rurală de exemplu să mai găsească un loc de muncă, în special dacă regiunea în care se află este situată mai la sud. Eu sunt din Drobeta Turnu Severin și de multe ori mă întrebam de ce agențiile de pariuri sportive din oraș sunt pline. Păi răspunsul este cel de mai sus: pentru că aici nu mai există industrie, nu mai există locuri de muncă, sau chiar dacă există, sunt foarte prost plătite. Oamenii preferă să-și bată capul o zi întreagă cu biletul zilei fotbal decât să-și bată joc de ei patronii pentru 1200 RON/lună.

Și sunt mulți care au de ales, ori părăsesc țara ori caută să-și completeze veniturile caută să-și câștige existenta dintr-o activitate corectă și cinstită. Cum suntem un popor care iubește fotbalul (orice bărbat se pricepe la fotbal în România, chiar și unele femei), este destul de simplu pentru ei să se lipească de pariuri sportive online.

Românii au adânc înfiripat în mentalitate gândul de îmbogățire, specific țărilor fost comuniste

Oamenii au găsit în pariurile sportive o sursă constantă de venit. Desigur, nu este o disciplină pentru toată lumea. E nevoie de răbdare și de multă informare. Și desigur, nu este o activitate care să pricopsească lumea peste noapte. Mulți dintre cei prezenți mai mereu prin agențiile de pariuri sportive sunt genul de oameni care speră cu vor da lovitura cea mare prin intermediul unui bilet de 2 lei. În fine, fiecare este liber să viseze la ce vrea.

Aceasta este o mentalitate de popor sărac, slab educat, popor care zeci de ani a stat sub un comunism odios. Toată lumea speră să dea lovitura cea mare și după, să nu mia fie nevoiți să muncească pentru tot restul vieții.

Există o lipsă acută în societatea românească de valori pentru dragostea pentru muncă, planurile de viitor, dorința de a face efectiv ceva în viață și așa mai departe. Din cauza mentalității, mulți preferă să viseze cu ochii deschiși și să-și pună speranța într-un bilet la Loto 6/49 sau într-un bilet de 2 lei la pariuri sportive. Se pot face bani cu pariurile sportive, dar nu munți de bai cum își imaginează unii și alții. Există după cum spunea mai sus oameni care au reușit să transforme pariurile sportive într-o sursă de venit, oameni care urmăresc mereu ponturi pariuri azi, dar sunt oameni realiști și responsabili. Cei care vor saci de bani așa, din cer, vor avea de așteptat probabil toată viața.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *