Românii au o tradiție cu cafeaua, cum au englezii cu ceaiul. Cafeaua în România este motiv de socializare în primul rând, cunoaștem cu toții vorba „hai pe la mine pe la o cafea”… Astfel, dacă tot avem invitați pe la cafea în fiecare zi, trebuie să avem și ceva „recuzită” care să ne ajute în această servire impecabilă, în acest obicei aproape sfânt în România. O măsuța de cafea din sticlă e obligatorie aproape și în cele ce urmează vom discuta despre 3 motive pentru care ar trebui să cumperi una.

Da, din sticlă să fie, nu din lemn sau alte baliverne ieftine. Știu că o măsuță de cafea din sticlă este puțin mai scumpă, dar o să vedeți în cele ce urmează că există destule motive să mergeți pe această variantă. După cum spuneam mai sus, această măsuță este un fel de recuzită fără de care, obiceiul servirii cafelei alături de prieteni nu ar fi putut niciodată să fie atât de consacrat.

3 motive să cumperi o măsuță de cafea din sticlă

  1. Aspectul foarte modern. Eu am fost la mulți la cafea și am observat că deși aveau un living foarte modern, cumpăraseră o măsuță de cafea din lemn care nu se încadra deloc cu decorul. Dacă aveți un living amenajat modern, cumpărați o măsuță de cafea din sticlă.
  2. Se curăță repede. Știm cu toții că pentru a curăța sticla, nu ai nevoie de cât de o simplă lavetă umedă ori un șervețel + soluție de geamuri. În plus, orice ai vărsa pe sticlă, în timp, nu va decolora materialul. În cel mai rău caz se va sparge…
  3. Nu este afectată de temperatură. Lemnul sau plasticul pot să fie afectate de temperatură și din păcate atunci când lucrăm cu ibrice și lucruri fierbinți, se pot întâmpla lucruri neplăcute. Sticla în schimb nu are nici o problemă cu temperaturile înalte.

Acum cred că toată lumea se va gândi la singurul dezavantaj al măsuțelor din sticlă: se sparg. Bine, într-adevăr este un dezavantaj destul de mare dar sunt de părere că există și oameni care au grijă de lucrurile lor și nu se apucă să joace țurcă în casă astfel încât să aibă șansa să spargă măsuța de cafea.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *