Încărcarea cartelelor PrePay a devenit o joacă de copii odată cu dezvoltarea internetului, internet care a devenit un suport perfect pentru comerțul online. Astăzi nu mai suntem nevoiți să ne îmbrăcăm, să mergem în oraș să cumpărăm o reîncărcare Telekom pentru cartela noastră PrePay. Tot ce trebuie să facem este să accesăm un portal de genul re-incarcare.ro și, în doar câteva minute avem opțiunea prelungită în funcție de tipul reîncărcării alese.

Portalul re-incarcare.ro are la bază un concept destul de simplu de înțeles: oferă servicii care-ți iau drumuri din picioare, care te fac să economisești timp prețios, servicii perfect integrate în ideea de bază a secolului vitezei. Există mai multe motive pentru care toată lumea ar trebui să cumpere o reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange prin intermediul portalului re-incarcare.ro, motive pe care le vom prezenta mai detaliat în cele ce urmează.

3 MOTIVE SA ITI INCARCI CARTELA PREPAY ONLINE PE RE-INCARCARE.RO

  1. Încărcarea se face foarte rapid. Unul dintre motivele pentru care sistemul re-incarcare.ro este foarte rapid are legătură cu faptul că utilizatorul nu are nevoie să-și facă un cont pe site. Acesta trebuie să aleagă operatorul de telefonie mobilă, tipul de reîncărcare dorit (opțiuni sau credit), valoarea reîncărcării, numărul de telefon asimilat cartelei PrePay și adresa de e-mail pe care se va emite factura după ce încărcarea va fi finalizată. Timpul mediu de așteptare până când se primește mesajul cu încărcarea după efectuarea plății este de 2 minute.
  2. Serviciul este disponibil non stop. Mulți dintre posesorii de cartele PrePay s-au trezit cu minutele expirate la ore ciudate, la ore la care nu mai este deschis la nicio reprezentanță Vodafone, Orange sau Telekom, la ore la care nici măcar magazinele de cartier nu mai sunt deschise pentru a da o fugă în vederea cumpărării unei reîncărcări electronice. Serviciul re-incarcare.ro este deschis non stop, cei care doresc să-și reîncarce cartelele PrePay o pot face și la 2 noaptea dacă atunci au avut ghinionul să le expire minutele.
  3. Tranzacțiile online sunt criptate. Atunci când vine vorba despre achiziții online, se pune întotdeauna în discuție securitatea. Trăim într-o lume nebună în care întotdeauna vor exista oameni certați cu munca, dar dornici de pricopseală peste noapte, pe banii altora. Deși în ultimii ani internetul a devenit mult mai sigur, întrucât a devenit un suport perfect pentru comerțul online, mereu stăm pe gânduri atunci când trebuie să plătim cu cardul pe un site nou cu care nu am mai avut de-a face în trecut. Ei bine, în ceea ce privește portalul re-incarcare.ro, tranzacțiile sunt criptate, 100% securizate, nu există niciun pericol ca datele cardului tău să ajungă pe unde nu trebuie.

În linii mari, nu există niciun dezavantaj dacă optezi să cumperi o reîncărcare Orange, Telekom sau Vodafone prin intermediul re-incarcare.ro. Prețurile sunt aceleași cu cele oferite de operatorii de telefonie în centrele autorizate, nu există taxe sau comisioane ascunse. În plus, compania care administrează re-incarcare.ro este pe piața încărcărilor electronice încă din 2013. Seriozitatea și respectul față de clienți se vede în această vechime pe piață, o piață foarte volatilă pe care nu rezistă cei care au gânduri neserioase. 10 ani sunt etalonul seriozității.

Re-incarcare.ro oferă și servicii pentru companii. Deși mulți nu ar crede, în ultimii ani tot mai multe firme au început să renunțe la abonamentele business, costisitoare și pline de beneficii care în ziua de azi nu prea mai ajută pe nimeni, și au început să migreze în sfera PrePay. Re-incarcare.ro permite companiilor să externalizeze practic încărcarea cartelelor PrePay indiferent de cantitate, indiferent de perioada lunii. Încărcările por fi programate să se întâmple la o anumită oră într-o anumită zi, și deja observăm că acest tip de colaborare seamănă destul de mult cu un fel de abonament business, numai că este mult mai ieftin. Se emite factură fiscală, totul este legal și toată lumea este mulțumită.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *