transport persoane

Ca angajator, esti probabil constient de dificultatile cu care angajatii tai se confrunta atunci cand parcurg traseul zilnic casa – serviciu – casa.

Odata cu inrautatirea conditiilor de trafic, cu cresterea numarului de masini, cu scumpirea combustibilului, cu intarzierile mijloacelor de transport in comun, naveta zilnica s-a transformat intr-o adevarata povara pentru angajati.

Cu timpul, stresul acumulat inutil in timpul navetei zilnice spre si dinspre locul de munca duce la o scadere a starii de spirit a angajatilor si, implicit, la o scadere a concentrarii si a productivitatii.

Daca si firma ta se confrunta cu o astfel de problema, este timpul sa apelezi la o firma de servicii de transport angajati, precum TransCar. Facand acest lucru, vei lua o povara de pe umerii angajatilor si vei imbunatati productivitatea si fidelitatea acestora.

TransCar te poate ajuta oferindu-ti servicii de transfer al angajatilor, de la un punct sau puncte de ridicare desemnate, catre si de la locul de munca.

Flota de masini este foarte mare si variata, ceea ce inseamna ca putem potrivi vehiculele si serviciile la nevoile tale. Avem unul dintre cele mai mari parcuri private din regiune, asa ca vom avea intotdeauna un vehicul pentru tine.

Ne asiguram ca angajatii tai sunt condusi la birou in siguranta, in timp util, fara intarzieri si probleme.

TransCar asigura sesiuni de instruire continua pentru soferii sai. Consideram ca trebuie sa derulam continuu programe de instruire pentru a-i tine pe toti soferii nostri la curent cu cel mai recent proces si cu cele mai actuale schimbari ale codului rutier.

Subiecte de instruire urmate de soferii TransCar:

 • Conducere defensiva
 • Reguli de trafic si reglementari
 • Orientarea comportamentului si atitudinii
 • Verificarea conformitatii si intretinerea vehiculului
 • Instruire de baza de prim ajutor
 • Cum sa utilizati eficient sistemul de urmarire GPS
 • Gestionarea timpului
 • Managementul stresului
 • Instruire specifica pentru clienti

Care sunt pasii pe care sa ii faci atunci cand vrei sa apelezi la o firma specializata de transport angajati?

 1. Afla cati angajati au nevoie de serviciul de transport

Cere detaliile tuturor angajatilor care au nevoie de servicii de transport. Aceste detalii vor include adresa lor de preluare, ruta preferata, ora de preluare, etc. Pune aceste detalii cap la cap, si impreuna cu transportatorul concepeti un traseu eficient si bine documentat.

 1. Alege o firma de transport persoane de incredere, cu vechime

Cand cauti solutii de transport pentru angajati, mergi pe mana unei firme cu experienta. O firma cu experienta iti ofera va oferi siguranta, incredere, un vehicul de inalta calitate, un sofer bun, cu experienta, un serviciu post – vanzare prompt si, nu in ultimul rand, flexibilitate. Daca primesti toate acestea, vei sti ca te afli pe maini bune.

 1. Alege autovehiculul potrivit

In functie de numarul de angajti, alege autovehiculul potrivit care ii va duce pe toti de acasa la birou si invers in siguranta. Acest lucru se va dovedi rentabil pentru compania ta si va fi, de asemenea, mai prietenos cu mediul inconjurator. De ce? Gandeste-te ca transporti 20 de angajati. Asta inseamna ca scoti de pe strada, zilnic, cel putin 14-15 masini personale. Mai putine masini = mai putina poluare = trafic mai mic.

Beneficiile de a avea un partener de transport bun

De ce sa faci viata inconfortabila angajatii tai in fiecare zi? Ofera-le confortul unui autobuz/autocar propriu, exclusiv pentru transportul lor, si bucura-te de schimbarile pe care le va aduce. Care sunt aceste schimbari si beneficii? Sa aruncam o privire peste avantajele unui serviciu de transport angajati.

Ø  Costuri reduse pentru companie si pentru angajat

Atunci cand apelezi la servicii de transport angajati toata lumea castiga! Banii care erau investiti in combustibil, in intretinerea masinilor angajatilor, in asigurari si vignete, raman acum in buzunarul firmei. In plus, angajatii nu mai platesc abonamente la transportul public in comun, nu se mai streseaza cu gasirea locurilor de parcare si cu platirea acestora. Pe langa asta, si mediul inconjurator castiga: mai putine masini = aer mai curat.

Ø  Productivitate crescuta

Serviciile de transport angajati, pe termen lung, pot reduce problemele de sanatate legate de stres, asociate condusului autovehiculelor spre si dinspre locul de munca. Angajatii au timp sa se relaxeze, sa se odihneasca, sa isi pregateasca ziua de maine, sa-si verifice e-maiulul sau sa fie la curent cu ultimele noutatile. Acest timp castigat de fiecare angajat va duce la o stare de spirit mai buna si, implicit, la o productivitate mai ridicata. Un angajat fericit e un angajat productiv!

Ø  Punctualitate fara cusur

Angajatii vor ajunge intotdeauna la timp la serviciu, daca iau autocarul/micorbuzul pus la dispozitie de firma de transport. In general, acest lucru va creste coeziunea echipelor de muncitor si va genera un echilibru mai bun intre viata profesionala si viata privata a angajatilor.

Alte servicii de transport persoane pe care le ofera TransCar:

 • Transport Copii – Bucuresti – Teleorman, tur-retur, cu microbuze si autocare accesibile pentru calatorii educationale, excursii de o zi sau alte cerinte de transport scolar. Siguranta elevilor si a profesorilor este preocuparea noastra principala, de aceea toti soferii nostri au imbunatatit verificarile biroului de cazier judiciar si sunt instruiti in mod regulat cu privire la tehnicile de conducere mai sigure.
 • Transferuri Aeroport – curse in conditii de siguranta Aeroportul Otopeni – jud. Teleorman cu microbuze sau autocare, in functie de cerinte.
 • Transport Business – transferuri sau deplasari in interes de serviciu cu microbuze de ultima generatie, soferi profesionisti si servicii impecabile pentru a calatori confortabil si sigur.
 • Transport Ecumenic – o calatorie linistita si sigura la locurile sfinte din tara.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *