90% din patronii din România se gândesc doar la profit, doar la bani, nesocotesc cu bună știință angajații și de cele mai multe ori evită să le ofere acestora prea multe beneficii. Din punctul meu de vedere, un business va avea mai mult succes, productivitatea va crește în momentul în care angajații sunt mulțumiți la locul de muncă și nu sunt stresați inutil cu toate prostiile.

Totuși există și acei 10% din patroni care se gândesc la angajați și merg atât de departe încât sunt dispuși să caute oferte speciale la fotoliile de masaj, doar doar să aibă niște oameni super mulțumiți și relaxați. În cele ce urmează, o să vă prezint 5 motive pentru care ar trebui să faci parte din cei 10% patroni români care se gândesc și la angajați, nu doar la propriul buzunar.

5 motive să cumperi un fotoliu de masaj pentru angajații firmei

  1. Dai senzația că îți pasă de angajați. E foarte important pentru ei să vadă că au alături un om cu suflet, care le vrea binele și care caută să îi ajute de fiecare dată când sunt stresați. După cum spuneam mai sus, relația patron-angajat în 90% din cazuri nu este una bună deloc.
  2. Ajuți la crearea unui mediu plăcut în companie prin eliminarea stresului inutil. Fotoliile de masaj sunt ideale pentru acest mediu business, unde uneori stresul între angajați e mare. Eliminarea acestuia duce la relații de muncă favorabile dezvoltării companiei.
  3. Crești productivitatea firmei. Cred că e lucru știut faptul că atunci când oamenii se simt bine la locul de muncă, stresați în limitele normale, lucrează mai mult și mai corect, mai bine.
  4. Înlocuiești pauza de țigară cu cea de masaj. În acest mod îi ajuți și pe ei să se relaxeze și să se lase de fumat, elimini mirosurile de tutun de pe holurile clădirii, etc. Nu va funcționa cu toți, dar sunt sigur că o mare parte din angajați vor fi încântați.
  5. Este o investiție destul de bună pe termen mediu și lung. Chiar dacă un fotoliu de masaj costă mii de euro, pe termen mediu și lung vei avea beneficii destul de mari prin creșterea productivității și prin eliminarea nivelului de stres inutil dintre angajați.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *