8Mile Road

Cand eram mai mic si mai fara obligatii obisnuiam sa ma uit la foarte multe filme. Cu timpul, am inceput sa lucrez si interesul pentru aceasta actrivitate a scazut considerabil spre zero chiar. Nu am mai vazut un film de ani de zile chiar. Pur si simplu ma plictisesc foarte repede si nu am rabdare sa stau 2 ore pironit in scaun mai ales daca filmul este foarte slab. E vorba de gusturi aici si eu sunt genul mai pretentios, nu ma captiveaza orice pelicula scoasa in graba.

Cel mai bun film pe care l-am vazut vre-o data a fost 8 Mile Road. Era perioada 2003 cand Eminem era la moda si toata lumea astepta filmul cu sufletul la gura. Acum, la mai bine de 10 ani dupa ce am vazut filmul, caut secvente pe Youtube sa il revad partial. Ma uit in jur si Romania zilelor noastre seamana din ce in ce mai mult cu o lupta pentru autodepasire persoinala, cu o lupta pentru iesirea din banalitate si inferioritate.

Asa cred ca am inceput sa ne simtit toti. Parca am fii la acelasi nivel insa nimic bun nu se intampla. Vrem sa fim mai buni si sa ne depasim conditia insa nu avem unde si nu are cine sa ne vada. E Romania zilelor noastre si trebuie sa fim extraordinar de buni pe un anumit segment ca sa putem razbate in viata. Bineinteles, norocul are rolul lui foarte bine stabilit in aceasta problema.

No Responses

Leave a Reply