Au trecut de mult vremurile in care eram nevoiti sa stam cu pardoseala si civoare tesute la razboi sau impletite pe la tara. Bunicii nostri asa au locuit zeci de ani si nu s-au plans niciodata. Am spus de multe ori faptul ca viata la tara era si este in continuare mult mai simpla si lipsita de griji. Nu ai job, nu ai griji. Cred ca am spus totul. Serviciul in ziua de azi reuseste sa iti creeze atata stres prin prisma faptului ca nu este stabil, incat reuseste sa te desprinda putin din lumea ta simpla in care doreai sa traiesti pana nu de mult.

Primul meu covor tin minte ca l-a adus tata de la serviciu. Lucra pe la o mina si toti muncitorii au primit cate unul. Era un covor persan, scump, ce imediat si-a gasit casa in dormitor. Atunci am vazut pentru prima data un covor serios si cred ca aveam mai bine de 6 ani, parca eram pe la scoala. Mochete mai aveam prin casa pe ici pe colo, caci stateam la bloc si nu prea erau bani de covoare pe atunci. Era vremea in care inca se mai fabricau covoare de calitate si bineinteles aveau preturi serioase, direct proportionale bun gustul oferit.

Cu timpul, magazinele s-au umplut de covoare si au inceput sa prinda la public. Din pacate, au inceput sa scada si din caliate pentru ca, dupa cum spuneam, nu prea mai sunt bani. Capitalismul a reusit sa ne ofere libertatea de a fii saraci. Glumeam bineinteles, libertatea nu se compara cu nimic. In urma cu 3 zile am cumparat si eu un covor dar nu din magazin, ci de pe net. Bine, tot magazin se numeste dar este online si vinde numai covoare de calitate. Mai multe detalii gasiti pe site. Cei care realizeaza cat de important este acest aspct al calitatii, cu siguranta or sa incerce intotdeauna sa comande calitate indiferent de pret si acuma, sa fim seriosi, nu cumperi covoare in fiecare zi, nu? Eu zic ca merita investitia in propria casa chiar daca discutam despre un simplu covor.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *