Close-up Of Person Hand Holding Four Phone Sim Cards

Viața în zona PrePay are avantaje și dezavantaje. Cu toții ne dorim servicii cât mai bune, pe care să le putem achiziționa la bani cât mai frumoși, însă prețurile bune vin uneori și cu compromisuri. Compromisul pe care trebuie să-l facă cei care au lăsat abonamentele și au migrat la cartela PrePay se leagă evident de faptul că lună de lună, trebuie să cumpere o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom, în funcție de operatorul ales.

Altfel, telefonul devine inutilizabil. O perioadă se vor putea primi apeluri, iar după câteva luni cartela poate deveni chiar inactivă dacă nu se efectuează o reîncărcare cu credit sau cu opțiuni. Acestea sunt evident evenimente extreme, cei care migrează la PrePay au tot interesul să-și reîncarce cartelele, altfel ar putea renunța complet la cartela SIM.

Partea bună este că în ultimii ani, internetul s-a dezvoltat foarte mult și au început să apară servicii care chiar ne fac viața mai ușoară. Spre exemplu, astăzi vom discuta despre portalul incarca.ro, un site prin intermediul căruia posesorii de cartele PrePay își pot reîncărca telefoanele cu credit sau minute de acasă, fără să mai fie nevoiți să se deplaseze la sediile operatorilor de telefonie mobilă ori prin benzinării, magazine de cartier, etc.

Până nu demult era o mică problemă dacă rămâneai fără minute noaptea, ori atunci când afară era o vreme suficient de urâtă cât să te facă să stai în casă ore bune. Poate aveai nevoie de telefon ca de aer și automat erau momente când te gândeai că poate ar fi fost mai bun un abonament pe care să-l plătești la final de lună, chiar dacă ai fi fost legat de el vreo 2 ani, chiar dacă ar fi costat mult peste cei 5-6 euro pe care-i încarci lunar pe PrePay.

Ei bine, pe incarca.ro îți poți cumpăra o reîncărcare cartela Vodafone, Orange sau Telekom la orice oră din zi și din noapte, starea vremii deja nu te mai afectează pentru că nu mai pleci nicăieri. Totul se petrece online, ai nevoie doar de un card de credit. Tot ce trebuie să faci este să intri pe portal pe pagina principală și să alegi: operatorul de reîncărcare (Orange, Vodafone sau Telekom), tipul de reîncărcare (credit sau minute), valoarea reîncărcării, numărul de telefon pentru care se dorește reîncărcarea.

Ultima dată trebuie introdus un e-mail către care să se trimită factura odată ce tranzacția va fi finalizată. Tot acest procedeu nu durează mai mult de 2 minute și putem spune cu siguranță faptul că acest portal oferă cea mai rapidă încărcare electronică din România la ora actuală. Nu este nevoie de a se crea un cont pe site iar acest mod de lucru aduce în prim plan o experiență mult mai bună și mai rapidă pentru client.

Un alt motiv pentru a folosi portalul incarca.ro atunci când ai nevoie de o reîncărcare electronică pentru cartela PrePay este securitatea. Atunci când vine vorba despre tranzacții online, unii oameni devin foarte sceptici și aleg să stea la distanță de ele. Sunt foarte mulți clienți PrePay care încă preferă să se ducă la sediul operatorului de telefonie mobilă pentru a cumpăra o reîncărcare electronică, așa se simt mai în siguranță. Au auzit că dacă fac plăți online, pot să li se fure datele bancare iar apoi, banii de pe card.

Da, din păcate astăzi există și aceste riscuri, odată cu dezvoltarea internetului s-au dezvoltat și hoțiile, era de așteptat, însă nu este cazul de alarmare în ceea ce privește portalul incarca.ro. Toate tranzacțiile efectuate prin intermediul incarca.ro sunt criptate așa că există zero șanse ca cineva să aibă surprize neplăcute pe viitor. În plus, compania din spatele portalului are o vechime de peste 10 ani pe piața reîncărcărilor PrePay iar acest lucru aduce un plus de siguranță în utilizarea acestor servicii online.

Așadar, dacă ai nevoie de o reîncărcare Orange, Vodafone sau Telekom pentru cartela PrePay, o poți achiziționa lejer, din confortul casei tale, în deplină siguranță, prin intermediul portalului incarca.ro.

Și din moment ce serviciul este disponibil non stop, cu siguranță nu o să mai treci niciodată prin momente care să te facă să regreți faptul că nu ai abonament.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *