Circulația pe drumurile publice din România nu este gratis, în ciuda suprataxării și supra impozitării autovehiculelor și a carburanților. După cum știm, taxele pe carburant aduc la bugetul de stat 40% din valoarea prețului de la pompă și nu este suficient, este necesară și achitarea unei taxe de drum reglementată prin OG 15 din 2002, numită rovinietă.

Lipsa acestei roviniete aduce în prim plan amenzi destul de mari, pentru autovehicule amenda este cuprinsă între 275 și 550 RON, în timp ce pentru camioane amenda urcă până la 11900 RON.

Atunci când ești simplu cetățean, deții unul sau două autoturisme, nu prea ai cum să uiți de rovinietă. O cumperi o dată pe an și ai rezolvat problema. Nebunia apare atunci când vine vorba de parcuri auto sau mai grav, parcuri de autocamioane. Dacă nu există o evidență foarte bună a rovinietelor, amenzile încep să curgă la sediul firmei în celebrele plicuri funerare (negre) cu care statul român ne-a obișnuit să ne surprindă în mod neplăcut atunci când vrea bani extra de la noi. E destul de neplăcut să dai bani extra la stat într-o țară în care ești oricum jupuit de bani.

Pare imposibilă ideea de a ține o evidență la zi a rovinietelor unui parc auto și din pricina faptului că șoferii le cumpără de pe unde apucă atunci când observă că mașinile nu au rovinietă valabilă iar chitanțele se pierd pur și simplu. Ei bine, de azi nimic nu mai este imposibil, astăzi discutăm despre rovinieta.online, un portal dedicat achiziției de roviniete online, care permite o centralizare și o gestionare perfectă a rovinietelor în cadrul unui parc auto, atât timp cât evident, toate rovinietele sunt achiziționate prin intermediul acestui portal.

AVANTAJELE ACHIZIȚIEI DE ROVINIETE PRIN INTERMEDIUL ROVINIETA.ONLINE

  1. Ai toate rovinietele într-un singur loc. Acest lucru aduce în premieră ideea de centralizare și gestionare perfectă a rovinietelor în cadrul unui parc auto. Este foarte simplu să te uiți în aplicație și să vezi ce vehicul are rovinietă, când a fost achiziționată ultima rovinietă și mai ales, cel mai important, când expiră rovinieta pentru fiecare vehicul în parte.
  2. Poți achiziționa mai multe roviniete. În același timp!!! Softul permite în baza unui tabel de comandă emiterea mai multor roviniete în același timp. Astfel totul decurge mult mai repede pentru cel responsabil de garaj, se câștigă timp prețios care poate fi folosit în alte moduri. Cu siguranță ești un om foarte ocupat dacă ai această menire.
  3. Scapi de plicurile negre cu amenzi. Acesta este un aspect foarte important. În momentul în care achiziționezi roviniete online prin intermediul portalului rovinieta.online, vei primi automat alerte atunci când rovinietele achiziționate se apropie de expirare. Astfel, niciun vehicul nu va mai ieși pe drumurile publice fără rovinietă valabilă.
  4. Poți externaliza achiziția de roviniete. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, în baza unui tabel de comandă poți lăsa complet achiziția de roviniete în seama personalului rovinieta.online. Ei se vor ocupa de tot iar tu vei avea mai mult timp pentru alte activități. Iar în cazul în care apar amenzi la sediul firmei și se constată că a fost vina lor, aceștia se angajează să o achite fără niciun fel de problemă. Asumarea răspunderii se face pe bază de contract.
  5. Toate serviciile oferite de rovinieta.online sunt gratuite. Nu plătești rovinieta mai scumpă din pricina taxelor sau comisioanelor. Toate serviciile chiar și cele de externalizare a achizițiilor sunt absolut gratuite. Acest aspect transformă portalul rovinieta.online într-un serviciu care practic, nu are niciun dezavantaj pentru utilizator. Practic nu există niciun motiv să nu gestionezi rovinietele unui parc auto prin intermediul acestui portal, din contră, există numai avantaje iar cel mai importat lucru este faptul că se reduc la zero șansele de a primi amenzi pentru lipsa rovinietelor. Atât timp cât există alertele active și acestea sunt urmărite de cine trebuie, gata cu amenzile!

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *