Alina Eremia, AMI și Doddy – cineva mai face muzică de calitate în România

Eu am spus de multe ori că nu mai ascult muzică românească din cauza faptului că de la finalul anilor 2005, industria muzicală a intrat într-un declin iremediabil. De fapt și acum mai cred că muzica anilor 90 a fost cea mai bună și că acele vremuri nu se vor mai întoarce niciodată. De când au apărut manelele pe piață, au apărut și melodiile comerciale cu care eu unul nu am fost niciodată de acord. O piesă pentru mine trebuie să aibă mesaj, și bineînțeles că trebuie să aibă și un ritm foarte bun.

Ei bine, ani la rândul am stat departe de muzica românească. Recent însă am zis să fac o retrospectivă a muzicii românești din ultimii 3 ani și am intrat fain frumos pe YouTube să văd principalele case de producție cam ce au mai scos. Am luat la puricat canalele celor de la Cat Music, Media Pro Music și al lui Doddy și am avut o mică surpriză. Am găsit câteva piese extraordinare pe care am să vi le pun și vouă mai jos. Nu credeam că mai există muzică bună în România dar se pare că m-am înșelat. Nu sunt multe piese, dar sunt suficiente cât să cred că în România încă se mai face muzică de calitate.

Acest Doddy a apărut de nicăieri în ultimii ani și a reuși să socată unele dintre cele mai frumoase piese românești. Felicitări lui, a ajuns să fie pe picior de egalitate cu marile case de producție din România precum Cat Music sau MediaProMusic. Aștept să văd și alte piese de-ale lui. Aveți mai jos cele mai faine piese pe care le-am găsit în muzica românească în ultimii 3 ani.

Leave a Reply