Animațiile + muzica italo disco = love

De curând am descoperit câteva animații care împletite cu muzica italo disco, reușesc să creeze o atmosferă extraordinară. Dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că sunt unele dintre cele mai puternice încărcate emoțional clipuri pe care le poți vedea pe Youtube. Pur și simplu sunt câte unele pe care dacă le urmărești, mai că-ți vine să plângi. Poate că sunt eu ceva mai sensibil, nu?

O să vă pun și vouă două animații în acest articol să le urmăriți, sunt curios cum o să vi se pară. Prima animație este un clip cu o poveste de dragoste cel puțin emoționantă. Clipul este încărcat pe Youtube de Radu Ids și are niște statistici pe măsura: 29,000 de vizualizări, 165 thumbs up și 1 thumb down. Nu știu cine ar fi putut să dea thumb down la așa ceva, însă probabil este Omul de Tinichea din Vrăjitorul din Oz.

Clipul are pe fundal muzica lui Aldo Lesina – Leave My Mind (Short Mix 2015) și spune povestea de iubire dintre un el și o ea. Vrea să scoată în evidență puterea iubirii si deși a doua parte este destul de exagerată și SF, este foarte emoționantă. Nu știu voi, însă eu unul ador acest clip pentru că sunt o fire mai romantică și îmi place să visez destul de mult.

 

Cel de-al doilea clip este încărcat de andre012al și prezintă o frumoasă poveste de civilizație, de prietenie, de caracter. Nu vreau să vă povestesc absolut nimic despre el, vreau să îl urmăriți voi și eventual să îmi spuneți ce părere aveți, mai ales de final. Muzica de pe fundal este Aldo Lesina–Tell Me Why și reușește să creeze un cadru perfect pentru un asemenea clip.

 

Leave a Reply