Blue System – You are Lyin

Piesa celor de la Blue System imi aduce aminte de anii 90, ani frumosi, plini de incarcatura emotionala si de amintiri fantastice. Sunt anii copilariei mele si cu siguranta cei care au copilarit odata cu mine imi dau dreptate. Piesa asta se auzea peste tot, la radio, la TV, la discoteca seara. Da, atunci exiatau discoteci care dadeau muzica de-asta, dupa, s-au transformat in discoteci care dadeau manele. Dezgustator, nu? Dezgustatoare evolutie…

Trupa Blue System a fost infiintata in 1987 dupa destramarea Modern Taking. A fost infiintata de Dieter Bohlen, un neamt care a reusit sa faca istorie in muzica anilor 80 – 90, chiar si 2000. Trupa mai continea pe Rolf Köhler (chorus), Michael Scholz (background vocals) si Detlef Wiedeke (background vocals).

Istoria Blue System incepe dupa cum spuneam in 1987 si dureaza vreo 10 ani, pana prin 1997-1998. Prea putin pentru o trupa care a scos atatea hituri, o trupa care a facut istorie. Imi pare rau ca nu mai activeaza in ziua de azi. Mare pacat… Muzica buna nu are granite si cu siguranta o sa ascultam Blue System si peste 20 de ani, asa cum ascultam astazi muzica veche de aproape 20 de ani. Muzica e atemporala si ce facuta de Blue System este de calitate foarte buna.

Piesa You are Lyin a aparut in 1997, pe albumul “Here I Am” iar in ea se simt influnetele de final ale anilor 90. Va las sa ascultati piesa si sa simtiti si voi o nostalgie atat de frumoasa pentru niste ani care desi au apus de mult, sunt inca vii in mintea noastra. Imaginatia o sa ii mentina vii atata timp cat vom trai.

 

Leave a Reply