Boala pescuitului

Mereu am asociat pescuitul cu oamenii sub care pute pamantul de lene, oamenii care detesta efortul fizic si oamenii care pentru nimic in lume nu ar face miscare in plus fata de strictul necesar. Am si eu o gramada de amici care toata ziua bunaziua sunt pe balta. E valabil si in cazul lor, nu-i vad carand saci cu ciment prea curand pe absolut niciunul.

La munca mai vin din cand in cand oameni cu butelii. Vin sa le incarc buteliile cu 20-30 de lei si le baga de obicei in portbagaj. Nu stiu cum se face insa atunci cand ma uit inauntru, 5 din 10 masini au in portbagaj scule de pescuit. Atat de multi lenesi sa fie printre noi? Cam asa ceva… suntem o tara de putori carora nu ne place altceva decat sa stam.

Nu stiu daca 1 din 10 pescari pe care ii cunosc sunt in stare sa si prinda ceva atunci cand se duc pe balta. Inafara de pesti de acvariu nu l-am vazut pe niciunul niciodata sa aduca ceva consistent de acolo. Bine ca se pricep sa lanseze povesti pescaresti referitoare la capturi monstru insa ca de obicei nu au avut la indemana telefonul mobil sa le faca poza.

Leave a Reply