Bucurestiul, de la agonie la extaz

Diversitatea din capitala poate de multe ori sa te induca in eroare sau sa te faca sa alegi un furnizor de servicii destul de slab calitativ. Astazi o sa discutam despre traduceri autorizate Bucuresti si in cele ce urmeaza o sa vedeti ca niciodata in viata nu trebuie sa iti pierzi cumpatul si speranta, indiferent cat de grabit esti sau cat de mult iti doresti sa rezolvi o problema.

Eram la Bucale impreuna cu un amic de-al meu, mersesem cu el sa cumpere o masina. Mergeam cu masina mea si el avea de gand sa se intoarca cu a lui. Desi era vineri, nu ne gandeam ca asta inseamna pentru unii “zi scurta” si am pornit ambitiosi sa facem actele pentru masina. Stiti cum e atunci cand cumperi o masina adusa din strainatate, trebuie sa mergi sa ii iei numere rosii daca vrei sa pleci cu ea pe roti prin tara.

translate

Ca sa iei numere rosii, trebuie sa ai actele traduse. Am pornit sa cautam un traducator autorizat care sa ne scape de probleme. Nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut usi inchise desi era ora 15. La biroul de inmatriculari mai era vreun ceas deschis si se inchidea si acolo. Deci a fost ceva incredibil, 45 de minute am cauztat un birou de traduceri autorizate deschis si nu am gasit.

Intr-un final, am gasit pe cei de la www.academiadetraduceri.ro ce aveau deschis pana la orele 18 si dupa ce am batut 3 cruci in semn de multumire pentru divinitate, am intrat inauntru. Oamenii au vazut din start ce acte aveam in mana si le-au bagat repede la tradus, ca sa prindem deschis si la biroul de inmatriculari sa luam numerele rosii. Altfel, trebuia sa ne intoarcem la Severin fara masina, ca nu aveam cum sa circulam fara numere.

La orele 16 aveam traducerile finalizate si ne-am grabit la inmatriculari. Acolo, coada de la usa ne prevestea ca inca e deschis. Ne-am linistit. Stateam la coada si ne gandeam ce am fi facut daca nu am fi gasit deschis acel birou de traduceri autorizate? Ne-am fi intors la Severin precum Pacala. Asta inseamna sa gasesti pe cineva serios care poata si sa vrea sa te ajute cand esti la ananghie.

Leave a Reply