Ca tot ne apropiem de perioada cadourilor, ma gandeam ca ar fi totusi frumos sa discutam putin despre ce inseamna cadoul perfect. Prin definitie, perfectiunea nu prea exista. Ea apare in momentul in care ne-o inchipuim noi si suntem siguri ca nu exista nivelul urmator. Perfectiunea si fericirea merg mana in mana si de cele mai multe ori sunt doar niste iluzii. Asadar, exista cadoul perfect? Eu incep sa cred ca exista si depinde foarte mult de cat de bine cunosti persoana careia ii daruiesti. Atata timp cat stii ce-l bucura pe cel de langa tine, nu se mai pune problema perfectiunii.

Am spus-o si o repet, mie imi place sa daruiesc ceasuri. Cu ocazia sarbatorilor de Craciun, am cumparat doua ceasuri de dama pentru doua prietene bune. Ceasurile denota o eleganta aparte, intrecuta poate doar de bratari Swarovski sau alte bijuterii. Desi nu se mai poarta mie imi place sa le daruiesc dar si sa le primesc. Am acasa o colectie impresionanta de ceasuri pentru barbati la care nu as renunta nici in ruptul capului. Discutam intr-un articol trecut despre utilitatea ceasului de mana in era digitala. Cu toate acestea, inca mai exista persoane capabile sa inteleaga ce inseamna eleganta, ce inseamna sa daruiesti si ce inseamna sa primesti.

Foarte multa lume o sa spuna ca sunt nebun, ca daruiesc ceasuri scumpe cu ocazii prea putin insemnate. Eu nu consider ca as face risipa de bani. Un ceas de calitate merita cateva sute de lei, ca doar nu daruiesc ceasuri de mii de euro. Daruiesc intotdeauna lucruri de care stiu ca eu unul as fi multumit daca le-as primi de la altii. Niciodata nu am facut cadouri de 2 lei indiferent de ocazie. Sunt de parere ca perfectiunea unui cadou sta in primul rand in calitate.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *