Digi Mobil

Mă gândesc destul de serios să renunț la abonamentul Digi Mobil pe care-l am de vreo 4 ani și pentru care plătesc undeva la 23 de lei pe lună, tva inclus. Multă lume ar putea spune că sunt nebun, că de cei 23 de lei primesc minute nelimitate național, 50 de GB de internet 4G, 3000 de minute internaționale și așa mai departe. Păi da fraților, dar vedeți voi, lucrurile nu sunt chiar așa cum par. Într-adevăr, beneficiile Digi Mobil par foarte ok atunci când le pui pe hârtie, însă în realitate, lucrurile stau un pic altfel și o să le luăm pe rând imediat ca să înțelegeți…

Minutele naționale NELIMITATE  – sunt foarte bune cu condiția să ai semnal. Evident, nu le poți folosi atunci când ieși cu telefonul din oraș și în 100 de kilometri de drum lung, pică semnalul de 15 ori.

Internetul mobil 50 GB/lună 4G – da, este, cu condiția să fie și semnal 4G. Am făcut ieri un speed test și nu era 4G deși eram în centrul orașului. Era doar 3G cu 1 Mbps download/upload. Când e 4G, viteza nu trece niciodată de 20 Mbps.

Minutele internaționale 3000 – nu sunt în orice rețea. Eu de exemplu am vorbit în T-Mobile Germania și mi-a venit cost suplimentar cam 7-8 euro. Trebuie să faci un research gen Crimele din Midsomer înainte să suni internațional, altfel riști să vină cost.

Cam asta înseamnă ieftin și mult, adică niște servicii parțial funcționale de care te bucuri maxim pe jumătate.

 

 

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *