huse pentru iPhone

Sa detii un smartphone la ora actuala nu mai este nimic iesit din comun. Si totusi este un telefon scump, o investitie destul de consistenta si deci ultimul lucru dorit este sa ii afectezi buna functionare si aspectul. Este evident de ce husele au devenit accesorii nelipsite pentru cei care stiu sa puna pret pe detalii si in mod special pe protectia telefonului.

Asadar, daca esti detinator de iPhone si esti in cautare de o husa care sa corespunda nu numai cu nevoia de protectie, ci sa fie si aspectuoasa, stifler.ro este o recomandare. Ba chiar mai specific de atat, iata  cateva dintre tipurile de husa iPhone 7 care te vor incanta. Cei care pun pret pe aceste accesorii considera ca ar trebui schimbate des, pentru a fi in ton cu tinutele, deci probabil ca iti vei dori mai mult decat o singura varianta.

Ipaky

Ei bine, poate ca numele sau suna prea putin edificator. Iata despre ce este vorba: husa subtire, o husa care nu incarca cu nimic telefonul din dotare. Asta inseamna ca nu il face mai dificil de manevrat sau pur si simplu mai greu. I se mai spune si air, ceea ce defineste mai clar acest concept de husa light, usoara, care parca pare si greu de depistat.

Vine in multiple culori si la stifler.ro dispune si de oferta cu protectia ecranului gratuita, o folie la pachet cu aceasta achizitie.

Spigen

Din aceeasi categorie de huse inedite si interesante face parte si acest model. Aici este vorba de un material transparent, care lasa la vedere ceea ce conteaza cu adevarat si anume telefonul. Nu numai ca dispune de toate decupajele necesare pentru a-ti permite functionarea perfecta a smartphone-ului. La partea din spate dispune de un suport pentru a oferi un plus la partea sa practica.

Rock

Nimic nu incanta mai mult ca siguranta ca telefonul este protejat la maximum. Asadar, aceasta husa este unda dintre cele recomandate. De data aceasta este vorba de poliuretan termoplastic, un material mai dur, de unde si numele in sine al acestui produs. Este menit sa ofere mai multa siguranta in cazul socurilor, a posibilelor accidente pe care le poate suferi telefonul. Cu toate acestea, este o husa usoara si nu aduce disconfort la folosire.

Cat despre al sau design, se pastreaza ca fiind unul minimalist. Este o husa premium ce vine in varianta luxurianta gold.

Acestea nu sunt singurele ce se gasesc la stifler.ro. Se spune ca gusturile nu se discuta, deci fiecare isi poate alege o husa din gama gasita online, dupa bunul plac si dupa stilul ce il caracterizeaza. Cert este ca stilul modern surprinde de fiecare data. Spre exemplu, tot in cadrul aceleiasi pagini mentionate, stifler.ro, se gasesc huse cu termosensibilitate. Asta inseamna ca la diferente de temperaturi isi va schimba partial culoarea. Pe cat este de interesanta, pe atat de unica pentru ca acest lucru va contribui clar la crearea unui aspect deosebit telefonului din dotare.

Din fericire, astfel de accesorii sunt disponibile la preturi accesibile. Alege deci ce ti se potriveste!

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *