Deși anul acesta nu mai avem parte de o minivacanță super prelungită de Paște cum am avut parte anul trecut, Ziua Meltenilor pică în aceeași zi cu Paștele de data aceasta, mulți dintre noi încă se mai gândesc la vacanță. Deși vor fi doar vreo 4 zile, e suficient pentru un City Break. Chiar nu ai nevoie de mai mult. Am găsit bilete de avion ieftine pe site-ul J’info, m-am interesat de ceva destinații, am calculat costurile totale și am ajuns la concluzia că e foarte posibil să ridic ancora de Paște.

Haideți să trecem în revistă 5 destinații posibile care mi-au făcut cu ochiul

  1. Roma–de la 40 de euro– cred că de vreo tot zic că vreau să ajung la Roma. Evident, nu am făcut nimic în acest sens. Am tot amânat am tot amânat până am și uitat de idee.
  2. Londra–de la 70 de euro– deși unora o să li se pară scump 70 de euro pentru un simplu zbor, în vremurile în care există bilete și cu 20 de euro, vă spun că Londra este o destinație care merită toți banii. În plus, e ceva mai departe de cât Germania sau Olanda.
  3. Berlin–de la 39 de euro– am fost de câteva ori în Germania dar din păcate am fost cu treabă. Nu am avut timp să mă opresc în Berlin nici măcar două ceasuri. Este genul de oraș asupra căruia survolează un sentiment de vină, cel puțin în sufletul meu. Trebuie să-l văd.
  4. Einhoven –de la 33 euro– deși Amsterdam ori Utrecht par destinații ceva mai interesante, vă asigur că Einhoven este de asemenea unul dintre cele mai vizitate orașe olandeze. Nu trebuie să mergeți întotdeauna după ce spune lumea. Profitați de prețuri și vizitați tot.
  5. Praga–de la 63 euro – nu știu câți dintre voi ați vizitat Cehia până acum, eu unul vă asigur că este o destinație atât ieftină cât și splendidă. Știu, toată lumea năvălește către țările mai cunoscute. Dacă veți alege Cehia, țară în care am mai fost, vă spun că vă veți întoarce de acolo cu gândul de a reveni la următorul concediu.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *