Au apărut fel de fel de companii atât prin orașele noastre cât și prin online care se ocupă cu organizarea de evenimente. Nimic greșit, foarte bine. Pe piață e nevoie de asemenea servicii întrucât timpul începe să devină din ce în ce mai comprimat pentru absolut toată lumea. De ce să-ți mai bați capul să organizezi petrecerea burlăcițelor atât timp cât pe piață există oameni care pot lua această povară de pe umerii tăi? Interesul tău este să scapi cât mai ieftin din punct de vedere al implicării temporale, nu financiare. În regulă. Dacă tot apelăm la companii ce se ocupă cu petreceri și organizare evenimente variate, de ce să nu apelăm la cei mai buni din acest domeniu? Ce înseamnă de fapt un eveniment organizat ca la carte?

Ce înseamnă un eveniment organizat ca la carte?

În primul rând, un eveniment organizat ca la carte este un eveniment despre care toată lumea vorbește după ce acesta se termină. Și vorbește de bine, nu de rău. Știu că românii au bârfa în sânge și obiceiul de a discuta evenimente, dar acest lucru poate fi în avantajul tău dacă alegi să lucrezi cu cei mai buni din acest domeniu al organizării. Irelevant că este un eveniment personal sau corporate, atât timp cât îl lași în seama oamenilor care se pricep cu adevărat la organizare, totul o să iasă perfect. Cum faci să ajungi la cei care organizează evenimente aproape de perfecțiune?

Păi în primul rând te orientezi după vechime. O companie cu vechime pe piață este mereu foarte recomandată pentru că în România, cei neserioși nu rezistă mai mult de câteva luni. După vechime, uitați-vă un pic la reputația online, la site-ul lor. Dacă auziți oameni vorbind de bine despre acea companie în mediul online (Facebook, bloguri, etc), clar va fi o alegere bună pentru voi. Uitați-vă un pic la site-ul lor. Dacă arată foarte bine e clar că sunt genul de oameni care investesc în imaginea lor și automat vor fi de încredere. Oamenii serioși nu se tem de investiții.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *