Ce oferă siguranță unei campanii de advertoriale? Despre blogurile vandimaginatie.ro

campanii de advertorialeÎn România e destul de dificil să duci la capăt campanii de advertoriale pentru că există mulți factori ce pot perturba rezultatele finale. Algoritmul Google se schimbă destul de des iar companiile care se ocupă cu SEO sunt deseori prinse pe picior greșit. De asemenea, nicio campanie SEO nu poate exista fără bloguri sau site-uri de specialitate care pot ridica de asemenea destul de multe probleme în timp. Ei bine, ce oferă atunci siguranță unei campanii de advertoriale? Cum poate fi făcută o campanie în deplină siguranță astfel încât rezultatele ei să fie vizibile în timp?

Ce oferă siguranță unei campanii de advertoriale? Despre blogurile vandimaginatie.ro

În primul rând, trebuie să lucrezi la strategia SEO cu o firmă esperimentată în acest domeniu. Din păcate, în ultimii 5 ani pe piața din România și-au făcut apariția fel de fel de micro agenții SEO care clar nu reușesc să aducă rezultatele pe care le promit. Nu ai cum să faci progrese sau să evoluezi dacă nu te pricepi la domeniul în care lucrezi. Românul când simte că e loc de ciupeală și de ciubucăreală, e în stare să spună că trimite și rachete pe Pluto. Așadar, dacă vreți o campanie de advertoriale de succes, trebuie să aveți o strategie SEO bine pusă la punct.

În al doilea rând, mare atenție la blogurile pe care se postează articolele campaniei. Aceste bloguri trebuie să aibă o autoritate peste 28-30, trebuie să aibă o vechime considerabilă de minim câțiva ani și, bineînțeles, trebuie să existe certitudinea că linkurile cumpărate prin intermediul acelor advertoriale pe site-urile cu pricina vor rămâne acolo cel puțin vreun an. Foarte multe campanii SEO dau greș din cauza faptului că blogurile pe care sunt postate articolele dispar între timp sau proprietarii lor șterg pur și simplu linkurile pentru care au primit cândva bani.

Dacă vrei campanii de advertoriale sigure, sfatul meu este să postezi articolele cu pricina pe blogurile mele, pe blogurile vandimaginatie.ro. Eu nu șterg linkuri niciodată, site-urile mele au ani de zile vechime și o autoritate constantă. În plus, ai și garanția că blogurile vor fi aici și peste 5 ani, cu linkurile tale cu tot.

În ultimul rând, dacă dorești să ai parte de o campanie SEO sigură, de succes, nu uita că va conta și calitatea articolelor postate pe bloguri. Google pune din ce în ce mai mult accent pe calitate așa că mare grijă cu cine lucrezi pe parte de content writing. Te pot ajuta și la acest capitol, dat fiind faptul că am o experiență de aproape 3 ani în această industrie, cu undeva la 13.000 de articole publicate la activ.

Așadar, în concluzie: pentru o campanie SEO sigură, de succes, lucrează cu o firmă responsabilă și serioasă pentru strategie, postează articolele pe bloguri care vor exista pe net și peste 5 ani și, bineînțeles, ai grijă ca nivelul de calitate al acelor advertoriale să fie un pic peste medie.

Leave a Reply