trandafirii criogenați

Cu toții ne dorim să aducem cât mai multă fericire în viața iubitei sau soției noastre și încercăm să facem acest lucru zilnic, sau ori de câte ori se ivește ocazia. Desigur, la capitolul cadouri, noi, românii ca națiune, suntem destul de inventivi iar în cele ce urmează o să prezentăm încă o variantă, destinată în special femeilor care adoră trandafirii. Știați că există o florărie online București din care puteți cumpăra trandafiri criogenați?

Acești trandafiri criogenați nu sunt altceva decât niște trandafiri tratați chimic ce devin astfel nemuritori, nu se mai ofilesc niciodată. Își păstrează forma și culoarea pentru totdeauna.

De ce ar trebui să dăruiești iubitei/soției tale trandafiri criogenați, cumpărați dintr-o florărie online București?

  1. Trandafirii criogenați simbolizează nemurirea. Iubirea este de departe cel mai nobil sentiment care poate să se înfiripeze între doi oameni iar în momentul în care acesta apare, cei ce-l simt și-l doresc pentru totdeauna, nemuritor. Acești trandafiri criogenați reprezintă un cadou mai mult decât interesant pentru cei care doresc să transmită un mesaj sublim și foarte puternic. Cu toții ne dorim o iubire care să țină pentru totdeauna, nu?
  2. Reprezintă un cadou foarte special. Nu știu câți dintre voi ați mai dăruit așa ceva până acum, printre prietenii mei cu siguranță nimeni nu a dăruit și nimeni nu a primit. Un trandafir criogenat cumpărat dintr-o florărie online București poate să fie genul de cadou care să dea pe spate. Este ceva destul de nou la care nimeni nu prea se așteaptă. Cu siguranță o mare amatoare de trandafiri va vedea un asemenea cadou ca pe ceva foarte special.
  3. Femeile adoră florile dar urăsc faptul că se ofilesc. Din păcate, florile, inclusiv trandafirii nu prea țin, indiferent ce le punem noi în vaza cu apă. E frumos să primești flori de la cineva dar e trist momentul în care trebuie să le arunci, nu rămâi cu nimic care să-ți aducă aminte de acest gest frumos. Ei bine, trandafirii criogenați nu au moarte, nu se ofilesc niciodată și pot fi dăruiți sub forma unui cadou pe care femeia importantă din viața ta să-l aibă pentru totdeauna. Cu siguranță îl va pune la loc de cinste dacă-i plac trandafirii.
  4. Prețurile sunt destul de mici, corecte. Un buchet de trandafiri clasic costă de la 100 de lei în sus. Îl dăruiești, femeia importantă în viața ta se bucură de el dar după cum spuneam mai sus, va veni în scurt timp acel moment în care va fi nevoită să arunce la gunoi ceva la care ține foarte mult. Ei bine, un trandafir criogenat care nu se ofilește niciodată costă un pic mai mult de 100 de lei, însă rezolvă problema ofilirii. Acest trandafir va rămâne veșnic viu, iar gestul pe care l-ai făcut de asemenea va rămâne drept o amintire veșnic vie.

Desigur, motivele pentru care ar trebui să cumpărați trandafiri criogenați și să-i dăruiți femeilor pe care le iubiți sunt mai multe de trei, lista poate continua. M-am oprit la cele mai importante trei pentru că m-am gândit că sunt suficiente pentru a trezi un interes pentru un concept care până acum a stat destul de ascuns de ochii lumii, cel puțin în România. Iată că a ajuns și la noi în prim plan și se dorește a fi ceva foarte special, dorește să aducă la iveală o soluție prin care să se poată evidenția cel mai bine faptul că iubirea nu are bariere, nu are limite, nu se ofilește niciodată.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

One thought on “Ce sunt trandafirii criogenați cumpărați dintr-o florărie online București și de ce ar trebui să-i dăruiești femeilor importante din viața ta?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *