Ce trebuie să ai în vedere atunci când cumperi o dronă?

 DJI Phantom 4 ProÎn ziua de azi, toată lumea are posibilitatea de a cumpăra drone de la f64.ro, însă decizia de a cumpăra un asemenea aparat trebuie să fie destul de bine cântărită și am să vă explic imediat de ce. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi, să le iei în calcul dacă cumva îți dă prin cap năstrușnicul gând de a cumpăra un DJI Phantom 4 Pro precum cel de aici.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când cumperi o dronă DJI Phantom 4 Pro?

  1. Fii realist, o să te coste o mică avere această dronă. Informează-te serios legat de prețuri înainte să pui bazele vreunui proiect. Dronele moderne în special cele de la DJI costă mii de euro, bani cu care nu mulți se pot lăuda că-i pot face în decursul unei simple luni.
  2. Stabilește din start cam ce ai de gând să faci cu acea dronă. De ce? Pentru că o să ai nevoie mai mult ca sigur de niște accesorii suplimentare. Discutăm despre baterii, anumite lentile speciale pentru cameră, carduri de memorie, încărcătoare și câte și mai câte.
  3. Ia în calcul faptul că o să ai nevoie de timp pentru acomodare. Dacă ai de gând să te apuci de filmări profesionale cu drone cu cameră, mai mult ca sigur o să ai nevoie de mult exercițiu până te vei obișnui cu controalele. Cei care au controlat o dronă măcar o dată știu la ce mă refer.
  4. Ia în calcul o asigurare. Cu siguranță vei găsi o firmă care să-ți facă una pentru că din punctul meu de vedere e destul de simplu să distrugi un aparat de peste 7000 de lei. O dronă DJI performantă costă aproape cât o mașină second hand mai veche. Trebuie să iei în calcul și dezastrele.
  5. Nu o vei putea folosi legal prea mult. Legislația privind dronele este destul de strictă. Nu ai voie cu ele peste capetele oamenilor, nu ai voie cu ele peste o anumită altitudine și așa mai departe. Mare atenție pe unde ai de gând să o folosești, altfel vei avea mari probleme legale.

Leave a Reply