mărțișor

Pentru că se apropie cu pași repezi acea perioadă a anului în care bărbații ar pleca în Legiunea Străină vreo săptămână, doar doar să scape de cheltuielile astronomice existente între 1 și 8 martie, a venit momentul să prezentăm una dintre soluțiile cele mai interesante pentru cei care doresc să facă surprize mari iubitelor la prețuri destul de mici. Da, toate iubitele or să aștepte pantofi, rochițe, bluzițe, genți și așa mai departe, să nu ne hazardăm în ideea că „gestul contează”. Contează și gestul dar în anul 2017, femeile importante din viața noastră au nevoie de un gest ceva mai util…

De unde poți cumpăra cel mai mișto mărțișor sub formă de îmbrăcăminte, fără să intri în faliment

Hainele sunt destul de scumpe în ziua de azi (cele de calitate) așa că ideea este destul de simplă: trebuie să te orientezi către ceva outlet. Ce este un outlet? Ei bine, discutăm despre un magazin în care se vând haine noi la prețuri reduse cu până la 70% din pricina faptului că acestea fac parte din colecțiile anilor anteriori. Astfel, într-un magazin de tip outlet, ai ocazia să cumperi de exemplu o rochiță cu 50 de lei, cu toate că anul trecut pe vremea aceasta se vindea cu 300 de lei.

Ca să ai posibilitatea să alegi niște hăinuțe ceva mai interesante pentru ea, pe care să le transformi ulterior în mărțișoare, ai face bine să te orientezi către celebrul outlet Fashion House. Acest outlet este de fapt un centru comercial în incinta căruia există branduri celebre precum Diesel, Adidas, Lacoste, Guess, Lee Cooper, Kenvelo, Mango, Levi’s și mulți alții. Fashion House este de fapt un centru de outlet-uri și chiar dacă sună ciudat, vă spun că aici aveți cele mai mari șanse să plecați acasă cu niște hăinuțe de foarte bună calitate pe care le veți cumpăra la prețuri destul de bune.

Acest centru de outlet-uri se află în Militari și a fost inaugurat în anul 2008 sub ideea că toate magazinele din incintă trebuie să aibă prețurile reduse cu minim 30%. Recomandarea mea este să mergeți prima dată la outlet Mango Militari, situat în incinta acestui centru comercial Fashion House pentru că de obicei acolo găsiți cele mai interesante reduceri.

Sunt de părere că vă veți descurca de minune și cu 100 de lei în acest outlet Mango Militari, veți avea de unde alege îmbrăcăminte damă sau accesorii Mango, nu este neapărat necesar să plecați acasă cu o rochie. Femeile iubesc foarte mult și accesoriile, nu? Să nu uităm de încălțăminte, este foarte probabil să găsiți încălțăminte Mango la reduceri cu vreo săptămână înainte de 1 martie.

Cam acesta ar fi sfatul meu pentru cel mai mișto și ieftin mărțișor. Poate că unii dintre voi ați fost descurajați de unele outlet-uri din celelalte mall-uri ale capitalei, însă vă spun că șansele voastre de a pleca acasă cu o achiziție bună din centrul Fashion House sunt mult mai mari. Una e când ai la dispoziție 3-4 outlet-uri și alta e când poți să cauți prin 30 de asemenea magazine dintr-un singur foc.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

One thought on “Cel mai mișto (și ieftin) mărțișor este tot îmbrăcămintea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *