Cum alegi clinica privată pentru o simplă consultație?

 

În ziua de azi, e foarte dificil să mai nimeri un medic capabil să-și dea interesul în spitalele de stat. Nu zic că nu există, zic doar că e foarte dificil să găsești așa ceva. Sunt medici pricepuți, dar nu știu, mulți mi s-au părut așa, tocați mărunt de o rutină și de lipsa de satisfacție. Dina cest motiv, eu unul recomand o clinică privată atunci când veți nevoie de o consultație, indiferent de domeniu. Dacă mă întrebați pe mine cum aleg clinica atunci când am nevoie de ceva investigații, încep întotdeauna cu programările, de exemplu sun pentru programări la Clinica Medas Unirii.

La telefon ascult atent modul în care mi se vorbește. Dacă dau de-o sclifosită de centralistă care-mi vorbește urât sau care nu pare stăpână pe meseria sa, zic pas. Dacă cel care are clinica tolerează așa ceva, foarte probabil să tolereze și în rândul medicilor, ceea ce nu mi se pare deloc în regulă. Vă spun sincer că simplul telefon de programare la o clinică privată poate să spună totul despre acea clinică, poate să facă diferența între niște profesioniști și niște oameni dezinteresați și slab pregătiți. O clinică serioasă, care se respectă, o să lucreze întotdeauna cu profesioniști pe toate palierele.

Ok, după ce ați trecut de prima etapă, cea a telefonului, dacă ați fost plăcut impresionați de modul în care ați fost abordat, puteți face pasul către o primă consultație. Da, nu e nevoie să vă înhămați deja la tratamente, mergeți la prima consultație și vedeți dacă sunteți pe aceeași lungime de undă cu medicul, vedeți dacă este genul de om înțelegător care își dă interesul mai mult de cât este plătit. Vă asigur că pe la clinicile private, oamenii nu se uită la tine după cât bagi în plic, medicii sunt mult mai oameni de cât cei din clinicile de stat.  Puteți vedea medicii Clinicii Medas Unirii pe ConsultaClick.ro.

Astfel, acestea sunt cele două etape pe care trebuie să le parcurgeți înainte de a alege clinica privată la care să începeți tratamente din ce în ce mai diverse. Primul pas: telefonul, al doilea pas: prima consultație.

Leave a Reply