Clipul zilei: Marie Fredriksson – It Must Have Been Love (2013)

Marie Fredriksson  este cunoscuta la nivel mondial datorita trupei Roxette in care a activat zeci de ani. Cand spui Roxette spui istoria muzicii. Am spus-o de multe oir si o repet: Roxette este cea mai buna trupa de muzica din istorie, daa as putea sa fac o clasificare intr-un mod sau altul.

Priveam clipul de mai jos si imi dau seama de faptul ca Marie Fredriksson desi avea in 2013 vreo 55 de nai, nu a imbatranit de loc. Anii 90 au ramas in loc pentru ea, ii poarta mereu in suflet iar acest lucru se vede in modul in care se imbraca, in modul in care arata. Tunsoarea cu siguranta ii ofera acea aliura de “forever young” pe care pare sa o vaneze inca din tinerete. Stilul sau nonconformist a ajutat-o sa aiba o imagine dificil de uitat.

Cand spui Roxette te gandesti automat la “Listen to Your Heart” sau “It must have been love”, doua piese care desi au radacini adanc infipte in anii 90, au ramas extraordinar de ascultate si in ziua de azi. Practic, asta inseamna sa dai nastere unei muzici de calitate. Muzica buna nu are timp, nu are limite sau bariere. Pur si simplu muzica buna se asculta indiferent moda, varsta sau deceniu.

Cu siguranta voi asculta Roxette si peste 25 de ani pentru ca aceasta trupa este responsabila pentru unele dintre cele mai puternice piese din punct de vedere al incarcaturii emotionale. Desi aparent pe cale de disparitie, emotia va exista si peste 25  de ani chiar daca va fi diluata sau sub alte forme. Va las sa urmariti mai jos o piesa live, veche de 20 de ani, cantata de cineva cu un suflet vesnic tanar.

Marie Fredriksson – It Must Have Been Love

 

Leave a Reply