Clipul zilei She’s got a PENIS – Ray Jessel

Cand te gandesti ca un mosulica de 84 de ani a compus si a interpretat o asemena piesa, iti bine sa crezi ca s-a intors lumea cu fundul in sus, altceva nimic… Ray este simpatic, insa urmariti reactia publicului cand vine versul cu pricina… Cred ca absolut nimeni din public nu se astepta la asa ceva, poate doar cei care il cunosteau…

Ray este o gura de aer proaspat la cei 84 de ani pentru toata lumea. Nu am vazut un comediant mai simpatic ca acest Ray Jessel. Dupa ce veti asculta piesa lui cu siguranta o sa va placa si voua. Sper sa ajung si eu la 84 de ani, sa pot canta asemenea piese vesele si pline de haz.

El este genul de om care nu mai are nimic de pierdut in viata. Iata ca la 84 de ani are initiativa si doreste sa isi incerce norocul in asemena concursuri. Trebuie sa precizam ca a fost concurent la AGT 2014 si a ajuns destul de departe, adica na, merita macar etapa urmatoare daca mai mult nu avea sanse.

Se pare ca americanii au un stil aparte sa faca spectacol. Imi plac emisiunile lor cu talentati si cred ca as putea sa le privesc non stop. Problema este ca singurul mod prin care pot ajunge la ele este prin intermediul internetului, mai precis Youtube.

Va las sa il urmariti pe Ray Jessel si sa va faceti singuri o perere despre modul simpatic in care americanii isi fac emisiunile de divertisment. Priviti numai juriul cat de natural este, conversatiile care au loc acolo sunt de nota 10. Trebuie sa precizez faptul ca juriul de la AGT a fost mereu corect si cinstit, nu ca cele improvizate si influentate din Romanii au Talent.

 

Leave a Reply