Copiii

Voi ați văzut cum vorbesc copiii din ziua de azi pe Youtube? Cred că 70% dintre comentariile postate pe această platformă sunt postate de către copii cu vârsta sub 18 ani, sunt compuse din maxim 3-4 cuvinte și de obicei conțin înjurături. De ce înjură cei mici? Nimeni nu știe exact. Sunt prost crescuți, sunt cuvinte pe care le aud acasă în familie, nu au părinți care să le atragă atenția că nu e bine, etc.

Cel mai aiurea e faptul că acești copii care înjură ca proștii degeaba peste tot pe YouTube deprind și alte obiceiuri nasoale, precum hoția, păcăleala. țeapa, etc. Vedeți ce a pățit Bucharest Bike Traffic cu un astfel de puțoi de 10-12 ani, care a reușit să-l păcălească cu o bicicletă. Dacă de la vârsta asta ai tendința să păcălești, să înșeli pe cei din jur, e clar că nu ești deloc pe drumul cel bun.

De ce există atât de mulți copii prost crescuți, care înjură degeaba pe Youtube și vor să păcălească pe toată lumea? Pentru că și părinții lor sunt la fel, pentru că părinții din ziua de azi fac copii din greșeală, nu pentru că-și doresc asta. Pentru mulți părinți copilul ajunge să fie o povară și fiind o povară, e clar că nu se mai ocupă așa cum trebuie de educația lor. Și în multe cazuri, în care părinții doresc copii dar având o educație precară la rândul lor, e clar că nu se vor ocupa de educația copilului lor. Un needucat nu are cum să educe la rândul lui. Aveți mai jos clipul cu pricina, al lui MArius, să vedeți și voi.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *