motorina

În clipul de mai jos veți vedea niște copii care se duc la furat de motorină din trenuri fără să aibă vreo tresărire. Mai mult, părinții lor sunt întrebați de un trecător ce fac și unde se duc, iar aceștia răspund clar că la furat de motorină, ziua în amiaza mare.

Întrebarea mea este ce fel de țară este România și de ce nimeni nu face nimic pentru a opri acești hoți. Chiar așa nu mai există nimeni care să muncească cinstit în țara asta? Că mă uitam la părinții care își duceau copii la furat de motorină din trenuri, sunt tineri, sunt buni de munca dar preferă să facă chestia asta. Munca e pentru tractoare probabil.

E strigător la cer, o asemenea sfidare îți vine greu să crezi că există.

De ce își duc părinții copiii la furat de motorină? Pentru că aceștia fiind minori, nu răspund pentru faptele lor. Se pare că legea din România e făcută în asemenea fel încât poți fi omorât în stradă de un copil sub 14 ani fără ca acesta să fie tras la răspundere. la fel și cu motorina.

De ce să nu profite acești nemernici de portița din lege dacă nu pot? Asta e bă România, o mizerie, o nemernicie, o găinărie, o hoție. Toată lumea trăiește din furat, doar proștii își mai distrug viețile cu munca pe 1200 de lei sau ceva de genul.

Voi vă dați seama în ce țara lui Papură Vodă trăim noi? Cum să se ducă mă așa la furat ziua în amiaza mare? De fapt de ce să se mai jeneze nesimțitul? Dacă nu-i face nimeni nimic, cine e de vină?

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *