Carrefour

Povesteam mai demult cum am tras la sorți un corn expirat la Carrefour. Evident, m-am uitat la dată după ce am ajuns acasă și nu am mai deschis punga. L-am aruncat. De data asta, s-a întâmplat altfel. am luat un fel de corn tot de la Carrefour și deși mai avea doar câteva zile până la expirare, am zis că e ok, că e bun. Am deschis punga și mi-a dat în nas un damf de acreală, de-am înnebunit. Probabil au ținut cornurile astea afară prin soare, și evident, dacă le lași la 45 de grade Celsius, se strică.

Cred că avem o mare problemă cu magazinele astea mari, nu au grijă de marfă, nu au grijă de client, nu le pasă pur și simplu. Personalul pe care-l au este puțin la număr, probabil în vederea maximizării profiturilor. Că e o modă la noi, să sclavagești 3 oameni cu muncă pentru 10 oameni, și să-i plătești și ca la adunat de prune, adică foarte prost. Nu e de mirare că lună de lună văd fețe noi printre rafturi. Cine să stea la un loc de muncă dacă este exploatat cât pentru 3 oameni la un loc iar când vine vorba despre plată…

Oricum, aceste obiceiuri sunt în trend cu ce se întâmplă în România de obicei. Nivelul de calitate este undeva la genunchele broaștei, indiferent de domeniul de activitate. Nimeni nu-și dă interesul să-și facă treaba așa cum trebuie, nimeni nu vrea să plătească oamenii la adevărata lor valoare, și de aici lucrurile degenerează. Toate aceste supermarketuri și hipermarketuri care au invadat orașul și care au distrus economia locală sunt o glumă proastă. Trebuie să fii foarte atent la ce cumperi de acolo, căci ele nu-și asumă nimic.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *