brad artificial

Conform statisticilor, doar 20% dintre angajații care lucrează în mediul privat, sunt mulțumiți de locul actual de muncă. Unii sunt într-o permanentă căutare de „mai bine”, dar cei mai mulți acceptă compromisuri, pentru bani se sacrifică și rămân agățați de job-uri care nu le plac din pricina mediului de lucru ostil. Trebuie să recunoaștem faptul că atunci când vine vorba despre relația angajat-angajator, România mai are mult de evoluat astfel încât să ajungă occidentul din urmă. Dar oare cât de dificil este să reușești să creezi un mediu de lucru pozitiv în companie astfel încât angajații să se simtă cât de cât ok? Deloc dificil după cum vei vedea în cele ce urmează, trebuie doar să îți dorești acest lucru în primul rând, apoi să profiți de anumite sărbători precum Crăciunul. De exemplu, poți să cumperi brazi de Crăciun pentru spații mici, artificiali bineînțeles, și să-i lași în seama angajaților.

Un brad de Crăciun artificial reușește să ridice moralul angajaților și automat sporește productivitatea

Cum poate ajuta un brad artificial de Crăciun la crearea unui mediu super pozitiv în companie? Ei bine, conceptul nu este unul inventat recent. El este folosit în străinătate de ani de zile și reprezintă un fel de stimulent pentru creșterea productivității. În străinătate, antreprenorii au înțeles faptul că angajații fericiți, angajații care se simt cât de cât fericiți la locul de muncă, sunt mult mai productivi. Dacă lași în seama angajaților un brad artificial cu aspect natural, aceștia îl vor asambla și-l vor face după cum doresc ei. Vor aduce la birou o parte din „acasă” și se vor simți mult mai bine.

Personalitatea lor va deveni parte componentă a companiei iar acest lucru îi va ajuta să elimine distanța mentală dintre casă și serviciu. Știm cu toții faptul că cel mai bun serviciu este acela la care atunci când te duci, te simți ca acasă. Din păcate după cum spuneam mai sus este destul de dificil de obținut această senzație dar dacă ții la angajații tăi, dacă îți dorești să rămână la tine în companie pentru cât mai mult timp, o să-i faci cumva să se simtă ca acasă.

Un brad de Crăciun artificial unește echipa și poate să devină liantul unor prietenii pe termen lung

În plus, un brad artificial de Crăciun lăsat în seama angajaților nu-i va face doar să se simtă ca acasă, ci îi va ajuta să se cunoască mai bine unii cu alții, întrucât cu toții vor participa activ la asamblarea și împodobirea acestuia, se vor împrieteni mai bine și vor avea timp să interacționeze unii cu ceilalți și în afara contextului cu care au fost obișnuiți până acum. Atunci când ai în fața ta un brad de Crăciun așa cum îți dorești, cu siguranță ți se umple sufletul de bucurie, îți vine cheful de muncă și parcă ai sta toată ziua la taclale cu colegii de serviciu pe tema Crăciunului. Totul se rezumă la ideea de a avea un business mai solid, iar un business mai solid nu poate exista fără angajați care se simt în largul lor la locul de muncă. În România, toată lumea vrea să facă bani dar din păcate puțini sunt cei care se gândesc la faptul că o echipă puternică, o echipă de oameni care se simte bine la locul de muncă, este mult mai profitabilă pe termen lung.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

5 thoughts on “Creează un mediu de lucru super pozitiv în companie cu ajutorul unui brad artificial”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *