Deși aparent nu pare ceva foarte dificil, a alege un tensiometru digital de calitate nu este atât de simplu cum pare pentru că piața din România este una absolut sufocată de chinezării ieftine. Uneori, a găsi un tensiometru digital de calitate e sinonim cu a căuta acul în carul cu fân.  Ei bine, poți totuși să faci un efort și să cumperi un aparat serios dacă ești obișnuit cu calitățile lui. Vom trece în revistă în cele ce urmează care sunt calitățile principale ale unui tensiometru digital de calitate, astfel încât toată lumea să poată identifica aceste aparate pe rafturile farmaciilor.

Care sunt principalele calități ale unui tensiometru digital de calitate

  • Trebuie să fie japonez. Aici aș recomanda tensiometrele SENDO, care sunt oarecum renumite în sfera online-ului pentru precizia specifică niponilor.
  • Trebuie să fie simplu. Simplu înseamnă să aibă maxim unul, două butoane. Deja de multe ori două butoane sunt prea mult mai ales dacă trebuie folosite de către cei în vârstă.
  • Trebuie să aibă garanție. Orientați-vă pe cât posibil spre tensiometrele care vin la pachet cu 5 ani garanție. E modalitatea prin care producătorul demonstrează seriozitate.
  • Trebuie să fie validat. Ne referim aici la celebra validare clinică ESH, conformă cu cele mai noi protocoale din domeniu. Atenție, este un aspect destul de important.
  • Tehnologia HIRA. Discutăm deja despre niște funcții foarte avansate de detectare a bătăilor neregulare ale inimii, disponibile doar pe un tensiometru digital de calitate.
  • Avertizările sonore. Acestea trebuie să existe mai ales pentru poziționarea incorectă a manșetei pe braț. Din nou, această funcție avansată denotă calitate.
  • Manșeta de calitate. Ce înseamnă această „calitate”? Ei bine, discutăm despre o manșetă din materiale non-alergice, ideală pentru persoanele cu o piele sensibilă sau alergice.

Acestea sunt cele mai importante calități ale unui tensiometru digital de top, calități pe care toți cei care au nevoie de un asemenea aparat ar trebui să le urmărească în momentul în care merg la cumpărături. Totul se rezumă la înțelegerea necesității calității în acest domeniu. Atunci când vine vorba despre sănătate, nu ar trebui să ne uităm niciodată după chinezării ieftine.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *