În ziua de azi se pot face foarte mulți bani online, ideea e să te pricepi foarte bine la un anumit domeniu. Astăzi von discuta despre tranzacționarea monedelor virtuale, cu nimic mai specială față de tranzacționarea de mărfuri ori valută. Este într-adevăr un pic mai dificilă dar ideea de bază este aceeași.

Interesul tău este să faci profit iar pentru a reuși, trebuie să fii un om foarte bine informat. De exemplu, cunosc foarte mulți oameni care au făcut foarte mulți bani cu Ethereum, cea de-a doua mare monedă virtuală ca importanță, după Bitcoin. Pentru a face bani cu monede virtuale, ai de fapt două variante: ori te apuci și investești în echipamente de minat, cu ajutorul cărora faci rost de criptomonedă contra energie electrică, ori te apuci și tranzacționezi pur și simplu în stil de speculă, pe sistem iei mai ieftin, vinzi mai scump. O să discutăm în cele ce urmează despre cum poți să faci bani doar din tranzacționare, subiectul cu minatul îl vom acoperi cu altă ocazie.

Cum poți să faci bani din tranzacționarea monedelor virtuale?

În primul  rând, trebuie să faci rost de monede. Cea mai simplă metodă este să intri pe CryptoCoin.pro și să  achiziționezi cel mai probabil ceva Bitcoin. Bitcoin este moneda virtuală cu care poți cumpăra orice altă monedă virtuală mai departe. CryptoCoin.pro reprezintă un site 100% românesc de unde puteți cumpăra BTC cu cardul de credit ori prin intermediul unui transfer bancar, totul în siguranță.

După ce ați făcut rost de Bitcoin, trebuie să vă orientați către ce monedă credeți voi că va crește în viitorul apropiat. Aici fiecare își va lua informația din propriile surse, există în acest moment peste 1500 de monede virtuale care pot fi speculate. De asemenea, cei care doresc să investească tranzacționarea de monede virtuale, trebuie să țină cont și de faptul că prețul pieței este influențat foarte mult și de Bitcoin. Cu alte cuvinte dacă BTC crește, cresc și celelalte monede virtuale. Dacă BTC scade, scad și celelalte monede și într-un fel e normal să fie așa. Mare atenție și la acest aspect.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *