De multe ori, atunci când mergi pe la magazinele demobilă din oraș, rămâi cu gura căscată la cât de mișto poate să arate un pat sau o noptieră sau o măsuță de cafea. Faci un efort, te duci te împrumuți, dai o căruță de bani pe ele, le duci acasă, apoi după 4 luni de zile te trezești pe jos în mijlocul nopții cum m-am trezit cu.

S-a rupt patul cu mine deși nu am mai mult de 75 de kile. Am mai pățit o dată chestia asta, să se rupă patul, și nu că aș fi tăvălit vreo domniță 3 ceasuri, ci s-a rupt pur și simplu acum 9 ani. Deci, am două paturi la activ rupte așa fără să le fac nimic, primul acum 9 ani, al doilea acum 4 luni de zile.

Ei bine, după ce s-a rupt ultimul pat am jurat că nu voi mai cumpăra necodată mobila aia din magazine care arată bine și este super ieftină. O să comand mobilă de dormitor la comandă de pe Unican.ro, unul dintre cele mai serioase magazine-atelier de mobilă de pe net. Așa am și făcut acum 3 luni și sincer, sunt destul de mulțumit. Patul încă rezistă. Hai că dacă și acesta se mai rupe…

Și am mai comandat ceva tot de la Unican.ro atunci când am luat patul, am mai luat și o noptieră frumoasă, tot pe comandă făcută căci la vechea rămăsesem fără mânere la sertare. Da frate, ca în Stan și Bran, mobila de dormitor pe care am cumpărat-o acum 9 ani parcă a fost blestemată. Cred că acesta e blestemul ieftinelei. Puțin dai, puțin te ține mai ales dacă mobila este făcută de necalificați.

Deschideam sertarele de la noptieră cu șurubelnița în ultima vreme, că mânere nu mai aveam. Le-am luat și le-am dus pe toate la gunoi acum 4 luni când s-a rupt patul și am comandat altele. Știu, mulți o să spuneți „se puteau repara” dar eu vă asigur că erau de o calitate atât de proastă încât dacă le reparat atunci ar fi cedat prin alte părți mai târziu. În plus, am împrospătat aerul dormitorului, eram de mult chitit pe idei pentru amenajarea dormitorului și m-am interesat strașnic pe net înainte să fac acest pas. Voiam ceva mult mai modern.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

One thought on “Cum am reușit să rup 2 paturi într-un an”
  1. Nu siu de ce, dar nu am putut vedea mobila la link-ul pus de tine. Si eu caut ceva sa fie , asa, mai pe gustul meu si ceva mai trainic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *