haine de calitate

haine de calitateAm fost zilele trecute prin oraș, să mă uit de ceva pantaloni de trening. N-a fost chip frate, nu am găsit nimic serios. Doar cârpe de 2 lei, la prețuri exorbitante, mai ales în hipermarketuri precum Cora sau Carrefour.

Nu pot să-mi imaginez cine Dumnezeului ar cumpăra oribilitățile astea scumpe dar în fine, nu poți să te răhățești în gusturile omului, nu? Așa că am tras linie. Am zis STOP, de azi încetez să mai caut.

Revin la sportsdirect.com. Mai bine aștept vreo 7-8 zile după colet, mai bine plătesc înainte și termin bâlciul. A devenit misiune imposibilă să mai faci rost de haine de calitate în orașele mici de provincie.

Toate buticurile au trecut pe marfă ieftină, pe marfă de 2 lei dar pentru care vor o grămadă de bani. Pe vară mă miram de „foile de ceapă” de la C&A, adică de niște tricouri suficient de subțiri cât aproape să se vadă prin ele.

Nu așa fraților, dacă o țineți tot așa, o să vă treziți la un moment dat cu afacerile pe butuci. Lumea se deșteaptă treptat și observă că voi cam păcăliți. Deocamdată încă se mai cumpără orice, nu contează cât costă dar vor veni și vremurile când chestia asta nu se va mai întâmpla.

Și să vedem atunci ce veți face. Efectiv ori vă dați pe brazdă și vă mulțumiți cu +10-15 lei/tricou, ori închideți șandramaua.

Că eu unul m-am săturat să merg în oraș și să văd pe rafturile magazinelor niște tricouri care deși costă 50-60 de lei, materialul din care sunt croite nu face mai mult de 2-3 lei.

Eu mai bine aștept câte o săptămână două după colet și sunt mult mai mulțumit. Sunt sigur că sunt multe magazine ca sportsdirect.com, nu este singurul din lume care vinde produse de calitate la bani corecți.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *