Cum scapi de salariul minim pe economie si patronii cu aere de stapani de sclavi

E destul de dificil sa gasesti un job serios in Romania, mai ales daca ai ghinionul sa nu ai o pregatire profesionala de top. Ca sa o zicem pe-a dreapta, 50% dintre cei care muncesc cu acte in regula in tara asta muncesc pe minimul pe economie, joburi prost platite, cu multe ore suplimentare neplatite, cu atributii extra ce nu se regasesc in fisa postului. Ei bine, unii sau mai bine zis unele dintre noi au ocazia sa scape de acest calvar si sa se angajeze la videochat in Bucuresti, Cluj sau orice alt oras bine dezvoltat.

Videochatul a luat amploare in ultimii 5 ani si a venit intr-un fel ca un colac de salvare pentru femeile ce doresc sa reuseasca in viata, insa au avut pana acum parte de ghinion. De multe ori, desi indeplinesti toate cerintele, viata nu iti da ceea ce ti se cuvine cum ar fi normal. Esti impiedicat de aceasta notiune abstracta numita simplu “bani”… Daca nu ai bani nu prea reusesti sa iti indeplinesti visele in Romania, poate visele tale sunt chiar sa studiezi, sa evoluezi, si nu vei reusi niciodata atata timp cat lucrezi pe minimul pe economie.

Daca alegi sa lucrezi intr-un studio videochat Bucuresti vei scapa de:

  • Salariul minim pe economie
  • Patroni care au impresia ca daca iti ofera un loc de munca prost platit iti fac un favor
  • Atributii de serviciu ce nu fac parte din fisa postului
  • Orele suplimentare pe care oricum nu le plateste nimeni in Romania

In cazul in care nu esti din Bucuresti si nu doresti sa vii tocmai in capitala, poate esti mai aproape de un studio de videochat din Cluj. Oricare ar fi destinatia ta, Bucuresti sau Cluj, banii pe care ii vei primi la videochat nu vor fi in nici un caz 700 de lei pe luna, ca de multe ori fac glume si spun ca la adunat de prune iei mai mult de 7 milioane daca te duci. Este o sansa pentru fetele tinere care doresc sa faca bani si sa isi indeplineasca visele fara sa fie nevoite sa astepte ani de zile un job care poate nu o sa vina niciodata atata timp cat nu exista o pregatire profesionala pe masura.

 

One Response

  1. Magdalena March 20, 2020

Leave a Reply