Cumparaturile online in anul 2014

Nu este un lucru strain faptul ca in 2014 magazinele virtuale au explodat. Au aparut atat de multe incat de multe ori iti e greu sa alegi locul din care sa iti cumperi ce ai nevoie. Aici intervine problema seriozitatii si desi multe la numar, aceste magazine urmeaza sa se detaseze pe planul seriozitarii in scurta vreme. Promptitudinea cu care sun livrate comenzile reprezinta un atu foarte important. Oamenii care cumpara vor sa primeasca a doua zi comanda, iar cei care o taraganeaza livrand in 2-3 zile din start au un minus de credibilitate si vor ramane pe locul doi in topul preferintelor clientilor.

Magazinul online Shopidoki este unul dintre magazinele de calitate, pe pagina caruia gasesti o gama larga de produse. Mi s-a parut interesant acest scaun de masa bebe tinand cont de faptul ca un amic m-a rugat sa ii caut asa ceva online. A fost prin magazine prin oras si a fost total nemultumit de calitate si de preturile practicate.

Bere la Shopidoki gasesti la preturi avantajoase. Marii consumatori de astfel de bauturi vor avea o surpriza placuta daca se vor decide sa isi comande epica bautura online decat sa piarda vremea cu caruciorul in brate prin niste hipermarketuri arhipline si in ultima vreme cu preturi tot mai ridicate.  Sunt constient de faptul ca au chirii si intretinere de platit, angajati cu sutele si asa mai departe insa pana la urma consumatorul trebuie sa aiba de castigat si doar pretul poate face diferenta intr-un final.

Nu vreau sa creada lumea ca sunt ultimul zgarcit si ca mereu caut sa iau de unde e mai ieftin insa sunt de parere ca economia de piata trebuie sa stimuleze consumul si clientul, cumparatorul sa fie cel care simte ca face o afacere buna. Nu de putine ori mi s-a intamplat sa merg la un magazin si sa ma simt tras pe sfoara atunci cand ma uit la un produs si imi aduc aminte de faptul ca l-am vazut mai ieftin in alta parte.

Leave a Reply