Daca SuperMan ar avea o nevasta, cu siguranta ea ar fi

Stau ca tampitul si ma uit la clipul asta. Sfinte Sisoe… Nu mi-as fi imaginat vreodata ca o femeie poate sa fie atat de atletica. Ea a reusit ce nu reusesc barbati care stau prin salile de fitness ore intregi in fiecare zi si este dovada faptului ca nu trebuie sa ai muschi cu tonele ca sa reusesti sa termin un traseu imposibil… Da, americanii si jocurile lor stupide cum ar zice unii. Mie unul nu mi se pare stupide absolut deloc, din contra le consider niste jocuri in care cei care au pregatire atletica reusesc sa faca senzatie.

Bine, nu numai americanii au asemenea jocuri, am mai vazut si pe la spanioli, insa cele din Spania capata acea allura de bataie de joc – comedie. Acolo oamenii ia trante si cand ca popicele fara sa ajunga macar sa termine traseul. Mie nu-mi plac jocurile spaniole si prefer sa le privesc pe cele americane, mult mai serioase. Ai ocazia sa vezi femei cu puteri supranaturale precum cea din imagine. Daca SuperMar ar exista, cu siguranta ea ar fi fmeia lui. Nu incape indoiala.

O cheama Kacy si a cochetat in tinerete cu gimnastica, de unde probabil si gustul pentru competitie. Se pare ca i-a fost de folos gimnasitca si iata ca a reusit sa faca ceva ce nici un barbat nu a reusit pana acum. Se pare ca nu este prima data cand Kacy reuseste sa termine traseul, a mai cochetat cu succesul in trecut din carte am auzit din discutiile de pe fundal. Sunt curios voia ce parere o sa va faca super femeia asta si daca ati vedea-o vreodata la cratita… Da, are 1.50 inaltime, dar se pare ca nu o incurca deloc.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IJRDDNCmDZM

Leave a Reply