bețivanii

Eu înțeleg că e perfect normal să mai bei așa din când în când. Orice om simte nevoia să se mai relaxeze un pic măcar în weekend. Ce nu înțeleg este de ce naiba te apuci să faci circ după ce bei?

Veneam acasă într-o seară când, la intrarea în bloc, strigă un bețivan la mine din blocul de vizavi „Ia bă plasa cu gunoi de acolo, de ce o lași acolo? Securistuleeeeeeee, du-te dracului cu ea cu tot”.

Într-adevăr, era o plasă la ușa blocului, nu m-am uitat să văd cu ce este căci nu era a mea și nu mi-am permis să îmi bag nasul. Se pare că bețivanul din blocul de vizavi știa mai multe detalii.

Știa și că era cu gunoi deși se afla la 200m de ea, știa și că am adus-o eu acolo și am abandonat-o, deși eu intram în bloc venind din oraș. În concepția bețivanilor, oamenii se plimbă cu plasele cu gunoi după ei prin oraș, iar când ajung acasă le lasă la scara blocului.

De-asta urăsc eu bețivanii frate, că nu ezită nici măcar o secundă să arate cât sunt de proști. Se spune că la băutură vezi omul cum este el cu adevărat și tind să cred că-i adevărată zicala.

Auzi cică securist, hai că securist nu mă făcuse nimeni, că în rest ?)

Vezi-ți bă, de băutura ta, nu mai face pe viteazul și pe ghizdavul, că dacă era altul în locul meu știi ce făcea? Lua plasa „cu gunoi”, venea cu ea la geamul tău și ți-o arunca toată în balcon. Asta în cazul în care nu ți-o băga toată pe cur, că exista și posibilitatea asta dacă nimereai pe cineva mai ambițios.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *