Wordpress

WordpressÎn ziua de azi dacă ai un business trebuie să ai și prezență online. Chiar dacă nu deții un magazin online ci o companie prin intermediul căreia prestezi diverse servicii, prin intermediul unui site web reușești nu doar să ajungi la clienți noi, reușești și să pui la dispoziția potențialilor clienți un portofoliu de lucrări, detalierea serviciilor prestate, prețuri și așa mai departe.

E mult mai simplu să spui cuiva să acceseze un website dacă dorește mai multe informații despre serviciile oferite de tine decât să petreci timp să explici cu mape și toate cele. Una dintre cele mai simple și rapide metode de a obține această prezență online este desigur un site WordPress.

După cum știm, WordPress este o platformă gratuită, destul de fiabilă și simplu de utilizat în același timp. Nu este foarte complicat să pui bazele unui site WordPress dacă ești genul de om care le are cât de cât cu calculatoarele, plus că există foarte multe tutoriale pe net, în special pe YouTube în acest sens.

Problema e că atunci când vine vorba despre un business, nu despre o simplă pagină personală, lucrurile se complică un pic. Totul trebuie să fie ca la carte și se recomandă contractarea unei firme care se ocupă în mod expres cu creare site WordPress.

În acest caz, este nevoie de oameni foarte pricepuți pentru a crea un design plăcut care să denote profesionalism și pentru a elimina cât mai multe dintre vulnerabilități pe parte de securitate. Este WordPress o platformă gratuită, însă prezintă un risc de atac cibernetic mult mai mare.

Dacă ai nevoie de un site WordPress este recomandat așadar să apelezi la specialiști.

Acest site va fi cartea ta de vizită de acum înainte și trebuie să aibă un aspect frumos, modern, corect lucrat din punct de vedere tehnic dar în același timp să se ridice la standardele normale de securitate despre care discutam mai devreme, atât din punctul de vedere al temei cât și al pluginurilor folosite.

Rămâne la alegerea ta dacă optezi să te ocupi singur de crearea acestui site sau dacă dorești siguranță și calitate contra cost.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *