De ce avem nevoie de emisiuni precum The Voice

Avem nevoie de emisiuni precum The Voice pentru ca avem nevoie de exemple de oameni care au reusit sa isi depasasca conditia. Prin intermediul acestor emisiuni, ajung pe micile ecrane niste oameni care poate nu au cochetat niciodata cu industria muzicala. Pai nu ama vut noi cazur de concurenti la The Voice care nu au cantat niciodata in fata altor oameni inaafra de parinti sau rude? Despre asta vorbesc, despre oameni cu povesti de viata intersante dar cu foarte mult ambitie.

Nu este lucru simplu sa iti depasesti conditia. Cel mai greu este sa iti dai seama ca ai nevoie de schimbare. Foarte multi suntem atat de ocupati sa muncim, ca uitam sa ne bucuram de viata. Viata si munca ar trebuie sa se intrepatrunga la un nivel in care munca face parte din viata noastra intr-un mod placut. Pai cati dintre noi mergem la munca din placere? Cati? Ei bine, daca iti place muzica si ajungi sa traiesti din muzica, cu siguranta poti spune ca ti-ai indeplinit un vis.

Am aici cateva clipuri de la The Voice international, pentru ca in Romania The Voice nu se organizeaza in adevaratul sens al cuvantului. Porbabil faptul ca se urmaresc alte scopri, nu lansarea unui artist zdruncina destul de mult calitatea acestui format in Romania. The Voice Germany, Holland, Russia chiar sunt cateva dintre tarile care reusesc an de an sa faca spectacol la auditiile pe nevazute. Sunt niste tari care au oameni talentati dar nu numai la microfon, ci si la organizare…

Mi-ar place sa cred ca si in Romania o sa avem parte de asemenea concurenti, insa prbabil nu se va intampla niciodata asa ceva. La noi intotdeauna primeaza interesul financiar, nu adevaratul scop. Asa reusim noi intotdeauna sa deformam o realitate creata de altii si sa o transformam intr-una romaneasca, plina de defecte si dezgust.

 

 

 

 

Leave a Reply