partid

Am o întrebare destul de interesantă pentru cei care au votat actualul partid de guvernare: de ce i-ați mai votat din moment ce în trecut nu au făcut nimic. Ei au mai fost la putere și au demonstrat că în afară de hoție, nu sunt capabili de nimic altceva.

Oamenii lor din partid s-au îmbogățit de la an la an, au prosperat, în timp ce oamenii de rând au sărăcit. Din cauza sărăciei, au ajuns să-și facă bagajele și să plece la muncă în străinătate. Da, economia duduie conform guvernului, părerea mea e că duduie nesimțirea și prostia din capetele lor seci, cu care au impresia că pot să prostească pe oricine. De parcă noi toți am fi niște proști, niște oameni fără ochi. Noi nu vedem că nu se clădește nimic în jur, nu? Noi punem botul la prostia asta cu economia care duduie? Sau la prostia cu cel mai mic șomaj din România?

Partidul ăsta nu a făcut nimic, din contră, a reușit să-și bată joc grav de tot de clasa muncitoare. A băgat taxe și impozite ca să dea la bugetari și pensionari. Ceea ce nu e chiar corect. Ar trebui să dea la pensionari și bugetari din creșterea economică cu care se laudă, nu din munca taxată și impozitată cu 42%. Părerea mea.

By Alex Ciocan

Blogul numarul 2, nimic mai mult... Un blog marca Alex Ciocan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *